LENTIS | Kyky-Betset kotisalissa parempi kuin Sampo

0
Taktiikkapalaveri ottelun tuoksinnassa (Kuva:KyKy)

KYKY-BETSET vs. SAMPO 3-0 (25-20, 25-21, 25-17)

Puolitoista vuotta on pelattu ilman suurta yleisöä. Vihdoin viimein viikonloppuna myös Kyyjärven Kyky-Betset pääsi näyttämään kotikannustajille mihin suuntaan pelit ovat menneet. Vastustajajoukkue kuuuluisa Pielaveden Sampo tiedettiin entuudestaan hyvin pelaavaksi ja ammattimiehen valmennuksessa olevaksi joukkueeksi.

Vierailijoiden riveistä puuttuivat niin sanotut farmiavut. Sarjakauden alun kolmessa ottelussa täydet kolme pistettä kerännyt Kyky-Betset on vahvistunut viimekaudesta, Olli Saarenmaa ja Aatu Pöllänen ottivat heti paikat kuusikosta. Pöllänen pelasi kotiavauksessa yleispelaajana palkinnon arvoisesti. Saarenmaa puolestaan hakkuroi muutamia todella näyttäviä lyöntejä Ralfs Ozolinsin järjestämistä avopaikoista.

– Ottelu oli hyvin tyypillinen kauden alun ensimmäiseksi kotipeliksi, pikku jännitystä ja hakemista, mutta tämä kaikki kuuluu asiaan. Sampo oli edellisenä päivänä ollut Lempon vieraana ja reissu painoi ehkä hieman pelaajien jaloissa, kommentoi Kyky-Betsetin pitkäaikainen valmentaja Hannu Kalliojärvi.

Jere Auvinen oli pisteiden valossa ansaitusti Sampon palkittu.
Kyky-Betsetin joukkue näyttää tasaiselta ja ratkaisijoita löytyy joka kohtaan.

Pelit jatkuvat jo  tulevana sunnuntaina, kun vieraaksi ”Nopolaan” saapu rakas kilpakumppani Nurmon Jymy Akatemia. Tässä kamppailussa on varmasti latausta, sillä viimeiset vuodet todistavat että Jymy syttyy aina betonimiesten kanssa kohtaamisessa.

Tervetuloa tunnelmaan (31.10.) pilli soi kello 16.00 !

Ottelussa palkitut: KyKy-Betset Aatu Pöllänen ja Pielaveden Sampo Samppa Auvinen.

Palkinnot jakoi otteluisäntänä toimineen Kyyjärven kunnan puolesta kunnanjohtaja Tiina Pelkonen
Palkitut Kyky:(vas) Aatu Pöllänen ja Sampo Samppa Auvinen (Kuva: Kyky)

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI