LENTIS | Kyky-Betset murensi Murikat 3 – 0

0
Betonimiehet erätauolla ottelussa valmennuskeskuksen Murikoita vastaan (KyKy)

Kyky-Betset vs. Murikat 3-0 (25-14, 25-13, 25-23)

Kyyjärven Kyky-Betset ja lentopallon Kuortaneen valmennuskeskuksen nuoret, Murikat, kohtasivat miesten Ykkössarjan kamppailussa  sunnuntaina Kyyjärven liikuntahallissa.

Betonimiehet murensi Murikat hyvällä syötöllä ja paremmalla torjunnalla. Keskipelaajat Mikko Väliaho ja upseerioppilas Aaro Keisanen olivat hurjina torjunta pelaamisen lisäksi syöttöruudussa. Väliaho pisti kauden komeimmat syötöt ja torjuntakin sujui mallikkaasti. Aaro komppasi hienosti konkarin tekemistä. Ottelussa nähtiin myös melko harvinainen juttu, sillä ensimmäisessä erässä loistavan pelin pelannut yleispelaaja Aivars Petrucevics jäi ilman yhtään passia. Tämä olikin varmasti Latvian miesten oma taktiikka, tai sitten ottelussa kotijoukkueen pistemyllynä toiminut ja joukkueensa palkittu Jaakko Aninko oli taktiikan kolmas laatija. Lauantaina Nurmon Jymyn kaatanut Murikka joukkue meni edellisen taktiikan syystä hämmennyksiin ja kaksi samankaltaista ekaa erää tuli pisteidenkin valossa nousujohteisesti ja lopulta helpohkosti isännille.

Kahden erän jälkeinen pitempi ottelutauko tekee useimmiten oman tepposensa, nytkin oltiin lähellä, mutta Vanhamäen Teemu puuttui peliin ja käänsi 3. erän loppuhetkillä kamppailun puhtaasti 3-0 kotijoukkueelle.

– Kyllä betonimiesten tekeminen näytti ajoittain jopa komealta. Passari Ralfs Ozolins saa porukan vauhtiin ja koko joukkue nauttii luottamusta. Libero paidassa nähtiin Kostamon Mosse ja nuorimies saa olla tyytyväinen. Kovaa syöttävä Kuortane ei ”Kostajaa” horjuttanut. Rautaista pommia sieltä tuli mutta hyvin selvittiin. Mainitaan pelistä vielä Mannisen Velin mukavat virneet ja puolustukset pro tasoiset sellaiset, kertasi käytyä ottelua hymynkare suupielessä kotijoukkueen päävalmentaja Hannu Kalliojärvi.

Todella onnistumisia tarvitaan lisää kun kotisarja jatkuu jo tulevana sunnuntaina ”rakkaan” naapuri Nurmon Jymyn kanssa. Viimeiset kolme keskinäistä kisailua ovat olleet Jymyn hallintaa. Betonimiesten kohtaaminen onkin parasta herkkua Seinäjoen lakeuden pelaajille. Sunnuntain (22.11.) pelissä on varmasti tunnetta ja latausta. Kohtaaminen alkaa klo 16.00

Ottelussa palkitut (vas.) Jaakko Aninko KyKy ja Leevi Väänänen, Murikat. Palkinnot jakoi Markku Harju. (KyKy)

 

JÄTÄ KOMMENTTI