LENTIS | Tammikuu on kova puntari KyKy-Betsetille

0
Kamppailusta Kyky-Betset ja Perungan Pojat (PerPo) Kyy Areenalla (Kuvat: KyKy)

Turussa kohdattiin keskiviikkona (4.1.) TuTo ja tiukan alun jälkeen oli taipuminen isännille erin 3-1 (25–21, 25–19, 19–25, 25–21) Kyseessä oli ns. ”jumbofinaali”. TuTo saalisti tärkeät kolme pistettä ja betonimiesten paikka taulukon perällä lujittui entisestään. Lauantaina (7.1.) jatkettiin kotona melkein paikalliskamppailulla. Vastaan asettui Kyy York Areenassa Perungan Pojat Rovaniemeltä.

KyKy-Betsetin riveissä esiintyi joulun alla hankittu passari Mauri Kurppa. Loimaan lahja on marinoitu peluri ja on tuonut jo nyt selvän piristyksen joukkueen tekemiseen. Siirilän veljesten kohtaamisen Turussa vei siis nuorempi Tuomas joka palkittiin betonimies Mauri Kurpan ohella.

 

Lauantain kamppailusta muodostui upea yleisöön menevä kamppailu. PerPo vei onnekkaampana pisteet erin 2-3 (21–25, 26–24, 25–18, 22–25, 13–15). Kyky-Betsetillä oli mahdollisuus ottaa enemmän kuin yksi pinna mutta PerPon hakkuri Fredrik Gustafson oli hurjana takoen 34 pinnaa.

Kotijoukkue taisteli hyvin ja saalisti sen yhden pisteen mutta mahdollisuus oli ottaa enemmänkin.

– Sarja on tasaisen kova ja pitää muistaa että olemme nousija joukkue. Sarjapaikan säilyttäminen on edelleen omissa käsissä ja siihen keskitytään, selvitti valmentaja Hannu Kalliojärvi.

PerPo pelin parhaat palkitsi Sanomayhtiö Keskisuomalaisen Erkki Ekonen. Hakkurit Oskari Keskinen (KyKy) ja Fredrik Gustafson (PerPo).

Härkä viikot jatkuvat…

Tammikuun vieraspelejä on vielä kolme. Kerran Vammalassa ja kahdesti Vantaa Ducksin vieraana.

SaVo Volley tulee ensiviikon arkipeliin keskiviikkona 18.1. klo 18.30 Kyy Areenalle.

 


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI