LENTIS | Veikoille tappio ja voitto kotiviikonloppuna

0
Oikealta vasemmalle pelaava Virtain Veikot otti 3-0 kotivoiton vastustajastaan Jyväskylän Lentiksestä sunnuntaina.
Jarkko Ruohola/J-Pnews
Virrat

Virtain Veikot koki tappion ja voiton kotisalissaan viikonloppuna pelatuissa miesten  lentopalloilun 2-sarjan otteluissa. Lauantaina Veikot joutui nöyrtymään Outokummun Karpaaseille selvin 0-3 numeroin. Eräpiseet kirjattiin vieraille 18-25, 20-25 ja 16-25.

Veikkojen valmentajan Ari Juvakan mukaan joukkue pelasi yhden kauden huonoimmista peleistään.
– Vastaanotto kyllä luisti, mutta verkkopeli oli suorastaan onnetonta. Myös syöttöpelissä ei ollut kehumista. Vastustaja on ihan laatujoukkue ja heillä oli jatkopallot hyvin uomissaan.

3-0 voitto Jyväskylästä

Lauantaisen tappion jälkeen Veikkojen joukkue tuli sunnuntaiseen otteluun ihan kuin  uudesti syntyneenä. Tätä todisti selvä 3-0 voitto Jyväskylän Lentiksestä. Eräpisteet olivat kotijoukkueelle 25-21, 25-17 ja 25-20.  Ensimmäinen  ja toinen erä kulki selvästi Veikkojen tahdissa. Sekä verkolla että hyökkäyksissa oltiin vastustajaa selvästi edellä eikä liiallisiin virheisiin sorruttu. Kolmas erä oli jo sitten tasaista palloittelua aina tilanteeseen 22-20. Tämän jälkeen Veikot onnistui virheettömästi aloitussyötöissä ja verkolla oltiin vastustajaa vahvempia. Kotiyleisön kannustaessa voimakkaasti Mikko Tarvaala iski komeasti erä- ja ottelupallon jyväskyläläisten kenttään.
Valmentaja Ari Juvakan mukaan voitto tuli tänään sunnuntaina tasaisella suorittamisella.
– Pystyimme hajoittamaan hyvin vastapuolen torjunnan ja eikä suuria notkahduksia tullut. Kotijoukkueen parhaana palkittiin Matias Maijala. Hänen iskuvoimansa hyökkäysten päätteeksi oli monesti tuhoisaa vastustajan vastaanotolle  ja myös hyppyaloituksissa oli tehoa, vaikka muutamat menivätkin  pitkiksi takarajan taakse. Vieraiden parhaana palkittiin Elias Huotari. Veikkojen kotiottelut päättyivät sunnuntaisen pelin jälkeen tältä vuodelta.
-jr

JÄTÄ KOMMENTTI