LENTISTULOS | Kyky-Betset ”rutinoi” sarjatulokas Luja Lukon 3-0

0
Kyky kohtaa ennen joulutaukoa vierasottelussa rovaniemeläisseura Napapiirin Palloketut (KyKy)

Kyky-Betset – Pälkäneen Lukko  3-0 (25-19, 25-18, 25-22)

Kyyjärvellä pelatun miesten ykkössarjan lentopallo-ottelun ratkaisi rutinoitunut kokemus. Pälkäne kaatui omiin virheisiin erien lopussa. Lukko on jo haastanut monta joukkuetta ja tulee vielä voittojakin napsimaan. Korkeushyppääjä Daniel Kosonen oli kakkoslajissaan mies paikallaan.

Tusinan verran pisteitä hakkurina pelannut valmentajan poika oli yksi vieraiden onnistujista. Lukon kapteeni Ville Järnvall pelasi palkinnon arvoisesti ja isäntien kinkun paistaa myös 12 pistettä taituroinut Ralfs Ozolins.

Betonimiesten tasaisuus on ollut valttia pitkin syksyä ja sama kaava toistui Lukko ottelussa. Sarja jatkuu jos jatkuu, korona jyllää monin eri tavoin eripuolella Suomea. Ohjelman mukaan seuraava koitos on Rovaniemellä tulevana lauantaina NaPa Kettuja vastaan jos ”luoja suo ja liitto sallii”.

Rakennusliitto Kyyjärven osaton lahjoittamat kinkut jakoivat Toni Vehkalampi ja Marko Järvinen. Kinkkua pääsevät paistamaan molempien joukkueiden palkitut: (vas) Ralfs Ozolins (KyKy) ja Ville Järnvall (Luja Lukko)

Kyky-Betset keskittyy ja harjoittelee normi tavoin. Viimeinen kotiottelu on ohjelmassa 19.12. jolloin Nopolaan saapuu lempojen Lempo.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI