LENTOPALLO | Akaa-Volley taipui – KyKy-Betset on Ykkössarjan mestari!

0
Lentopallon miesten 1-sarjan Suomen mestari 2015 Kyyjärven Kyky-Betset
Lentopallon miesten 1-sarjan Suomen mestari 2015 Kyyjärven Kyky-Betset (Klikkaa kuvasta suuremmaksi!)
Kyky otti suoraan kolmessa erässä nimiinsä myös toisen lentopallon miesten 1-sarjan loppuottelupelin Akaa-Volleyta vastaan. Finaalipelien 2. osaottelu käytiin sunnuntaina Toijalassa. Akaa-Volley vs KyKy-Betset 0-3 (19-25, 23-25, 19-25)

Kyky-Betset kampesi liiton sarjojen Suomen mestaruuden ”pelottavan” helposti. Suorat 3-0 voitot vastustajasta molemmilla kentillä ei jätä Kykyn kannattajia kylmäksi. Kultaisia mestaruusmitaleja riiputetaankin kaulassa vain hetken , kun betonimiesten on jo aika alkaa keskittymään seuraavaan vastustajajoukkueeseen.

Sarjajärjestelmän mukaan kumpikin Ykkösen finaalijoukkue pääsee karsimaan Mestaruusliigan kahden heikoimman joukkueen kanssa tulevan kauden Mestaruusliigapaikasta.

Itse hankittuna, tärkeät ottelut voittamalla, KyKy-Betsetin asetelmat ovatkin nyt todella erinomaisella tasolla. Ykkössarjan mestaruuden myötä Kyky saa seuraaviin otteluihin vastustajakseen Liigan jumbojoukkueen LiigaSärkät Kalajoelta. Kyky saa Akaa-Volley voitollaan myös kotiedun tuleviin Liigakarsintaotteluihin.

Akaa kohtaa Mestaruusliigan toiseksi heikoimman joensuulaisen Liiga-Riennon ja ei saa kotietua.

Karsintapelit pelataan pitkälti liigan sääntöjen mukaan, joten Kyky-Betset joutuu vielä kerran lähtemään evakkoon omasta kotibunkkeristaan. Sali on nykyisen mittapuun mukaan joka suhteessa pieni huippupelien järjestämiseen. Mutta kuten jo tiedämme tähänkin asiaan on Kyyjärvellä tulossa muutosta ja parannusta jo ensikaudeksi.

Kyky-Betset on ottelukunnon ajoituksen suhteen tällä kaudella ja hetkellä huippuvireessä ja vastustajan täytyykin olla erityisen hyvä ollakseen parempi. Liigaan nousu onkin lähempänä kuin koskaan!

Tarkemmat ottelupäivät ja tuleva Kyky-Betsetin ”kotisali” selviävät lähipäivinä.

SARJATAULUKKO

J-Pnews onnittelee miesten Ykkössarjan mestaruudesta!
Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI