LENTOPALLO | Alajärven Ankkureille mitalien värisuora maailman suurimmassa junnulentis turnauksessa!

0
Kuvassa ylh.vas: Hannele Sillanpää, Laura Kantonen, Jade Luoma-aho, Milla Siltala, Niina Raja-aho, Tuomas Mäkelä. Alh.vas: Juulia Herrala, Iida Sillanpää, Oona Sillanpää, Lotta Mäkelä.( Kuva: Niina Luoma-aho)

Niina Luoma-aho

KUOPIO

7-10.6 Kuopiossa järjestetyssä lentopallon Power cupissa tuli Ankkureille todellinen mitalien värisuora.

 

F-tyttöjen (synt.09-10) siniset ja keltaiset taisteli itselleen vaihtelevassa säässä kaksoisvoiton eli kultaa ja hopeaa. Viimeinen finaaliottelu ei ollut helppo millään tavoin, sillä tytöt joutuivat hieman vastentahtoisesti ottelemaan toisiaan vastaan, AA-siniset vs. AA-keltaiset. Todella tiukka taisto päättyi erälukemin 15-14,15-14 sinisille.

F-tyttöjen valmentajina toimii Tuomas Mäkelä ja Hannele Sillanpää. Power cupissa vastuualueet oli jaettu pelikentällä siten, että Hannele toimi AA-sinisten valmentajana, Niina Luoma-aho huoltajana ja apukäsinä ja AA-keltaisten valmentajana Tuomas Mäkelä ja hänen apukäsinä ja huoltajana Susanna Raja-aho.

Nuorille naisille upeasti pronssia

Myös Ankkureiden N-22 joukkue pärjäsi oikein mallikkaasti taistellen itselleen pronssia. N-22:lla on oma koottu peliporukka, jonka vetäjänä ja valkkuna toimii Maiju Hänninen, vaikkakin Maiju pelasi myös itse joukkueessa, ikänsä puolesta hänellä oli viimeinen mahdollisuus osallistua pelaajana Power cupiin. Ei siis hassuimmasti mennyt hänen osaltaan tämä viimeinen pelikesä junnujoukkueessa.

Power cup on maailman suurin junnulentis turnaustapahtuma, joka tänä vuonna järjestettiin Kuopiossa. Paikalla oli 841 joukkuetta, joista 35 oli ulkomailta, Power cupissa käytiin yhteensä 4500 ottelua.

Reissuun lähdettiin Peuran bussilla ennen kukonlaulua torstaiaamuna ja heti puolen päivän tienoilla alkoi ensimmäiset ottelut jäätävässä tihkusateessa, mutta päivä päivältä sää parani ja sunnuntaina saikin jo riisua pitkähihaiset pois ja pelailtiin lämpimässä aurinkoisessa säässä. Reissu oli kaikin puolin elämyksiä täynnä, kokeiltiin sumopainia, nähtiin Isac Elliot avajaisjuhlassa Kuopion torilla, tanssittiin Jaffa-discossa ja muutenkin riemua ja naurua riitti, mutta myöskään kiukulta ja pettymyksen kyyneliltä ei vältytty, vaikkakin lopussa oli enää onnenkyyneliä. Erittäin onnistunut reissu siis…

…ehkäpä ensivuonna ollaan Rovaniemellä, jossa 6-9.6.2019 järjestetään Power cup.

 


image1.jpeg

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI