LENTOPALLO | Betonimiehet avasi sarjakauden Rovaniemellä 1-3 tappiolla – Särkät Volley kotivastustajaksi lauantaina Kyyjärvelle

0
Jaakko Aninko, Tauno Lipp, Janne Peltokangas, Atte Kyrölä, Niko-Matti Koskela, Panu Pitkänen, Markus Laatikainen, Taavi Sadam, Niko Pitkänen
KyKy-Betsetin uudistunut joukkue: (vas.) Jaakko Aninko, Tauno Lipp, Janne Peltokangas, Atte Kyrölä, Niko-Matti Koskela, Panu Pitkänen, Markus Laatikainen, Taavi Sadam, Niko Pitkänen. Kuvasta puuttuvat pelaajista Markus Jokela, Anssi Viita ja Keijo Lamminen. Joukkuetta valmentavat päävalmentaja Hannu Kalliojärvi ja apuvalmentaja Reijo Matokangas. Huoltajana toimii Jarmo Kalliojärvi.
Kotimaisen lentopallon naisten ja miesten Ykkösarja iskettiin käyntii kuin varkain syyskuun viimeisenä viikonloppuna. Seutukunnan johtotähti, miesten sarjassa pelaava, kyyjärveläisseura KyKy-Betset teki osaltaan lohkossaan pisimmän ottelumatkan aina pohjoisen napapiirille saakka.

NaPa vs KyKy-Betset 3-1 (30-28)(30-32)(25-20)(25-17)
Lentopallon 1-sarja käynnistyi Kyky-Betsetin joukkueella Napapiirin Pallokettujen vieraana. Rovaniemen kettulauma piti pisteet pesässään erin 3-1.
Ottelun käänne tapahtui kolmannen erän tasatilanteessa 19-19 kun betonimiehille sattui neljä lähes perättäistä omaa virhettä. Syöttö verkkoon, kaksi vastaanottoa seinille ja seuraava oma syöttö verkkoon. Siinä nitkahti hyvä taistelu ja napakettulauma meni menojaan. KyKyn osalta sarjan avannut ensimmäinen ottelu pelattiin häviöstä huolimatta hyvällä ilmeellä ja onkin varmaa, että suoritukset tulevat paramaan kauden päästessä kunnolla käyntiin.
KyKy-Betset saa vastaansa kotiluolassa Särkät Volleyn Kalajoelta

KyKy-Betset vastaan Särkät Volley pelataan lauantaina 5.10. 2013 klo 18:00 Kyyjärven liikuntahallilla.

Uusiutunut betonimiehistö nähdään tositoimissa omassa kuuluisassa bunkkerissaan tulevana lauantaina, kun sitä vastaan asettuu Kalajoen Särkät Volley.

Huippuvalmentaja Shailen Ramdoo on kasannut jalkeille erikoisseuran ja asettanut kovat tavoitteet nousta nopeasti Mestaruusliigaan. Vieraitten riveissä nähdään kovia pelureita, kaksi viimekauden Suomen mestaria Kokkolan Tiikereistä, Antti Kaattari ja Mikko Keskisipilä. Tiikeri kaksikon lisäksi ulkolaiset vahvistukset Latviasta ja ”Ameriikan herkkua” on tarjolla kaksikin kappaletta.

Betonimiesten rivit ovat myös uusissa puissa. Kovat kotimaiset Atte Kyrölä ja Niko-Matti Koskela ovat pelanneet viime kaudet mestaruusliigassa ja siirtyivät tälle kaudelle Betonimiesten vahvuuteen. Virosta rivistöön on hankittu passari Tauno Lipp ja yp/hakkuri Taavi Sadam.

Muitakin uusia pelureita KyKyssä nähdään, mutta tarkemmin heitä pääsee seuraamaan lauantai-illan saunassa liikunhallin lauteilla kello kuudelta.

Löylyjä ”viskoo” tuttuun tapaan Lasse Mansikka-aho. Tervemenoa kannustamaan!

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI