LENTOPALLO | Joensuu vei revanssin Kyyjärvestä 3-0

0
Ottelussa Joensuun Rientoa vastaan KyKy-Betsetin parhaana palkittiin Alajärven oma kasvatti Jaakko Aninko ja vastaavasti Riennon parhaana Joonas Ryhänen ( Kuva: Kyky)

Ottelussa Joensuun Rientoa vastaan KyKy-Betsetin parhaana palkittiin Alajärven oma kasvatti Jaakko Aninko ja vastaavasti Riennon parhaana Joonas Ryhänen ( Kuva: Kyky)
Sarjan alkukierroksilla Kyyjärvellä vieraillut Joensuun Riento otti vuorostaan kotonaan arvokkaan voiton vierailevasta sarjajohtajasta KyKy-Betsetin joukkueesta 3-0 (25-20)(25-20)(25-22)

Kyyjärvi ei onnistunut saamaan koko ottelun aikana omaa normipeliään toimimaan. Isännillä oli ottelussa myöskin selkeästi parempi lataus ja tahto kuitata syksyinen tappio betonimiehille.

Latvian apu Erik Baiks takoi pallot kenttään ja oli Riennon kunkku. KyKyn torjunta ei pystynyt miestä pysäyttämään ja jälki oli sen mukaista.

Myöskin betonimiesten virheet osuivat juuri sellaisiin hetkiin, kun oltiin jo pääsemässä liki tuntumaan, niin saadut tilaisuudet möhlittiin omiin heikkoihin suorituksiin.
Ei siinä enempiä selityksiä tarvita, Riento ansaitsi pinnat ja reilu tunnustus voittajille.

Sarja jatkuu KyKy-Betsetin osalta vuorostaan tulevana sunnuntaina kotona Kyyjärvellä.

Kuopion Puijo Wolley kyykytti betonimiehet ekalla kierroksella 3-2. Team Trust Perinnän nimellä iskevät savolaiset aikovat mitä todennäköisimmin periä pisteitä lisää, mutta niitä ei helpolla yleensä Nopolassa jaeta.

Joensuun Riento tasoitti KyKyn kaadollaan huomattavasti sarjan kärkitaistoa, jossa kamppailu kolmen sakkiin jatkuu kiivaana. Huonoihin suorituksiin ei käytännössä ole varaa millään joukkueella

Sunnuntaina 27.11 klo: 19.00 Kyyjärvellä pelattavassa ottelussa tärkeää voittoa himoavat joukkueet lataavat varmasti parhaan osaamisensa illan peliin

Kyseesä on niin sanottu 4 pisteen ottelu, joten nyt tarvitaan Nopolan kuuluisille lauteille myöskin se kuuluisa  kahdeksas kenttäpelaaja katsomoon kannustamaan!

Ottelu on vuoden toiseksi viimeinen kotipeli, ja viimeinen kuluvan vuoden puolella pelattava kotiottelu kamppaillaan Liikuntasalilla 18.12.2011.

Kyky-Betset järjestää  myös kahdessa viimeisessä kotipelissään yleisölleen ja kannustajilleen jouluiset KINKKU-arvonnat.

SARJATAULUKKO

(Klikkaa yllä olevaa tekstiä)

Tästä linkistä KyKy-Betsetin kotisivulle

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI