LENTOPALLO | Kyky-Betset haki vakuuttavasti täydet kolme pistettä Vilppulasta

0
Kyky-Betset haki vakuuttavan 0-3 voiton Vilppulasta (Kyky)

Vilppulan Tähti – Kyky-Betset 0-3  (16-25, 18-25, 23-25)

Kyky-Betset matkasi pyhäpäivän kunniaksi Vilppulaan. Parkkivuoren liikuntahallille oli saapunut mukavasti yleisöä. 

Kyky lähti otteluun kuusikolla Väliaho, Lunenko, Regza, Sillanpää, Lukka, Mäkinen ja liberona Heinänen junior.
1.erään kyky sai loistavan startin jota siivitti Tuomas Sillanpään loistava torjunta Vilppulan kanadalaisesta hakkurista. Kyky ei antanut ensimmäisessä erässä juuri vaihtoehtoja nuorelle Vilppulan porukalle. Kyky oli tehokas laajalla rintamalla. Ensimmäinen erä ratkesi Jussi Mäkisen ässään.
2.erään Kyky lähti myös vahvasti. Erä eteni kuskin paikalla. Vilppulan valmentaja Petri Köykkä yritti aikalisillä ja vaihdoilla saada Tähteä loistamaan, mutta tuloksetta. Vilppula teki myös paljon virheitä ottelun 2. erässä. Erä päättyi kykyn selvään voittoon.
Pitkän erätauon jälkeen 3.erä eteni tasaisissa merkeissä. Vilppulan passarin vaihto rauhoitti joukkueen hyökkäyspeliä. Tähti johtikin erää kahteen otteeseen tilanteessa 22-21 ja 23-22. Juuri tässä kohtaa Kykyllä sattui muutama hyökkäysvirhe, mutta joukkue selvitti hienosti tilanteen ja varmisti koko ottelun suoraan 3.erässä 0-3 Kykylle.
Ottelussa Kyky-Betsetin parhaana palkittiin Jussi Mäkinen

Ottelun parhaana Kykyn joukkueesta palkittiin passari Jussi Mäkinen. Huomion arvoista oli Tuomas Sillanpään virheetön peli kovilla tehoilla. Tuomas takoi taululle lukemat 15/+15. Eräpisteet kirjattiin Kykyn hyväksi 16-25, 18-25 ja 23-25.

Päävalmentaja Hannu Kalliojärvi kommentoi ottelunkulkua seuraavasti;
– Ottelun ja erien alut olivat meiltä vahvoja. 0-3 vierasvoitto on aina hyvä juttu. Torjuttiin kokonaisvaltaisesti hyvin ja joukkueen hyökkäys toimi taas laajalla rintamalla. Se on meidän etu, että hyökkääjiä on laidoissa sekä keskellä. Hakkuri Tuomas Sillanpää pelasi hyvän ottelun, torjui ja hyökkäsi erittäin tehokkaasti. Tästä on hyvä jatkaa ensi viikonlopun tuplaotteluihin.”


Tallenna

PTV mansikkasumppa1

JÄTÄ KOMMENTTI