LENTOPALLO | Kyky-Betset heräilee ”talvitauolta” ja saa vastaansa heti kovan sarjajyrän!

0
Kyky-Betsetin ottelujen tavaramerkki on kannustava kotiyleisö (KyKy)

Lentopallossa miesten valtakunnan 1-sarjassa kamppaileva kyyjärveläisseura Kyky-Betset iskee joulutauon jälkeen Maaningan Mahdin kimppuun. Vuoden ensimmäinen ottelu pelataan kotikentällä ja vastustajaksi saapuu sarjan yksi kovimpia joukkueita viime vuosilta. Syyskausi meni valmentaja Hannu Kalliojärven mielestä suunnitelmien mukaan ja Kyky-Betset kärkkyy kotietua pudotuspeleihin sijalla viisi.

– Taitaa olla kolme vuotta putkeen kun Mahti on meitä kylvettänyt, laskeskelee Kalliojärvi ajan kultaamia keskinäisiä kamppailuja.

Betonimiehistö on saanut ansaitsemansa joulutauon päätökseen ja haavoja on paranneltu Pietarissa, jonkin verran kalellaan olevan Pisan tornin juurella ja Latvian toreilla. Virtaa tuntui joukkueessa olevan, kun FIN-17 kaatui harkkapelissä viime perjantaina 3-1.

Uutisia ei ole tällä erää heittää uusista pelaajista, mutta huhuja on liikkunut perinteisesti ja nehän ovat aina niitä mielenkiintoisimpia tietoja. Alkavan kevätjakson peleissä on kuitenkin paljon voitettavaa ja selän takana olevat joukkueet on pystyttävä siellä myöskin pitämään.

Taulukosta katsottuna on tasaista ja kovin taistelu tulee sijoista 1-3 ja 7-8. Kalliojärven mukaan betonimiesten mieli tekee neljän sakkiin, siihen vaaditaan Maaningan kukistamista ja nappi suoritus niin joukkueelta kuin kannustajilta.

Otteluisäntä Huvila Seppälä on pesiskenttien kautta Maaningan Mahdin Matti Iivarisen suosikki, mutta nyt pelataan lentistä ja kannustus menee betonimiesten laariin.

– Ottelu alkaa sunnuntaina 13.1. klo 18.00 ja Lasse laulattaa lauteiden sankareita !

Piste isännille (Kyky)
Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI