LENTOPALLO | KyKy-Betset kohti liigakarsintojen finaaliotteluita

0
KyKy-Betset valaa miesten lentopallo historiaa Kyyjärvelle ja koko seutukunnalle sillä se jähmensi A-Volleyn Akaalta puhtaasti 3-0.

Eilen sunnuntaina illalla Kyyjärven kotisalissa pelattu miesten ykköslentiksen Liigakarsintaottelun toinen osa päättyi komeasti ja puhtaasti kotijoukkueen KyKy-Betsetin viedessä isännän ottein kilpakumppaniaan 3-0 (25-16)(33-31)(25-18).

Parhaita otteita palkintotuomariston mielestä ottelussa esittivät Adjete Agnithey Akaasta ja Oleg Cebialis Kykystä

Kun jatkokarsintojen  seuraavasta vastustajasta ei ole vielä toimituksessamme tietoa, voi jo nyt todeta kyyjärveläisten tekevän vimpeliläisten tavoin historiaa puolestaan omassa rakkaassa joukkueurheilulajissaan lentopallossa.

Vaikkakin Kyyjärvellä taistellaan vielä noususta suomenmestaruussarjaan, on se Suomen Mestaruuden tavoin yksi seurojen tärkeimmistä tavoitteista lajissa kuin lajissa.

Pienen kotisalin saumat natisevat liitoksistaan (elleivät ne ole sitten betonista tehtyjä), kun yleisömäärät ja meteli pakkautuvat Urheilusalin katon alle.

KyKy -Betset on edennyt tämän kauden sarjassaan selvästikin maltilla ottelu ottelulta, vastustajansa arvioiden, yksi peli kerrallaan.

Ja kuin kaikkien yllätykseksi, nyt edessä aivan lähietäisyydellä, ovatkin seuraavaksi kaikki valtakunnan kovimmat ”päänahat”.

Hyvää etenemistyyliä ja marssitahtia, ei todennäköisesti kannata lähteä betonimiesten joukkueessa paljoakaan muuttelemaan, vaan antaa kaikkien taitojen ja osaamisen ratkaista. Sata lasissa joka ukko ottelu ja erä kerrallaan tiukasti vastustajaan keskittyen.

Suurin virhe ”pienelle” seuralle olisi nyt lähteä kunnioittamaan ja kumartelemaan jatkossa vastaan asettuvia nimekkäitäkin vastustajiaan.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI