Riemu vs. Kyky-Betset   0-3  (22-25,17-25,18-25)

Kyky-Betset vs. Akaa-Volley 3-1  (22-25, 25-22, 25-20, 25-17)

 

Lauantaina (4.2.) betonimiehet kohtasi niin sanotussa Keski-Suomen mestaruusottelussa Riemun Jyväskylän Viitaniemessä.

– Odotimme hiukan kovempaa taistelua paikallismatsiin, Riemu haastoi hyvin erien alussa mutta meille riitti lopulta rutiinisuoritus viemään erien loput, kommentoi Kyky-Betsetin päävalmentaja Hannu Kalliojärvi lauantain ottelutapahtumia.

Täysi pistepotti miellytti kovasti joukkuetta ja paukkuja saatiin samalla säästellä sunnuntain kotisalissa pelattavaan runkosarjan kärkikamppailuun. Molempien joukkueiden passarit valittiin parhaiksi Jyväskylässä, Matti Pöntinen Riemusta ja Ralfs Ozolins betonimiehistä. Yleisöä riemukkaasti Viitaniemessä yli 200 kannustajaa.

 

Sunnuntaina sarjan kärkijoukkue Akaa-Volley jatkoi vieraskiertuettaan Kyyjärven liikuntahallissa. Akaa oli hävinnyt edellisen päivän koitoksen Mahdille Pielavedellä erin 3-2.

Kyyjärvellä Akaa aloitti hyvin ja hallitsikin ensi erää tasaisesti. Kyky-Betsetin 11 virhettä avitti lopulta vieraat erävoittoon. Toiseen erään mukaan tullut Kykyn uusin tulokas Ville Sorvoja paikkasi Tuomas Sillanpään hakkuritontilla.

– Tuomas pelasi ihan ok erän mutta jotenkin piti joukkue herättää, muut paransivat napsun verran ja pääsimme kuin pääsimme ekaerän kipsistä, kertaa pelitapahtumia valmentaja Kalliojärvi.

Niemen Jyri kaivoi useita näyttäviä puolustuksia ja siitä tuli lisä virtaa. Ralfs paransi ottelun edetessä ja hyökkääjät kiittivät, makustelee Kalliojärvi.

Akaa taisteli, mutta sortui nyt liikoihin omiin virheisiin, joita tuli heille samaan tahtiin kuin isännille pelin alussa.

Kauden ennätysyleisö 375 katsojaa loi hyvän tunnelman ja Kyky-Betset nappasi voitollaan suvereenisti sarjan piikkipaikan. Transport Seppälän isäntä Jarmo Seppälä palkitsi joukkueiden parhaat; vieraitten Joni Mikkonen  ja uusi betonimies Ville Sorvoja.

Ottelussa Kyky-Betset – Akaa-Volley joukkueittensa parhaina palkittiin (vas.) Akaan Joni Mikkonen ja Kykyn Ville Sorvoja. Keskellä palkinnot luovuttanut otteluisännän edustaja Jarmo Seppälä kuljetusliike Heikki Seppälä Oy:stä

Runkosarjan voitto on kaikki omissa käsissä.  Kaatamalla Jankko ensi sunnuntaina Loimaalla varmistuisi sarjan ykköspaikka. Siinä on joukkueelle haastetta ja motivaation luulisi riittävän. Tehtävä ei tule olemaan helppo, Jankko tarvitsee myös pisteitä ja ottaa varmasti farmiapua Hurrikaanista enemmän kuin ”lääkäri määrää”!

 

 

 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI