LENTOPALLO | Kyky-Betset päätti jatkosarjan kotivoitolla 3-2 | Liigakarsinnoissa vastaan Tampere

0
Oranssipaitaiset (vas.) Janne Peltokangas ja Keijo Lamminen olivat Passareiden kaadossa vireessä, Lamminen palkittiin Kyky-Betsetin parhaana
Oranssipaitaiset (vas.) Janne Peltokangas ja Keijo Lamminen olivat Passareiden kaadossa vireessä, Lamminen palkittiin Kyky-Betsetin parhaana (KyKy)
KyKy-Betset vs Passarit Mikkeli 3-2 (25-23)(25-21)(21-25)(23-25)(15-13)

Mikkelin Passarit pyristeli täydet viisi erää Kyyjärvellä kotiyleisön edessä, kun betonimiehet heräsivät Lammisen Keijon johdolla ”lopputaisteluun”.

Jatkosarjan viimeinen peli ei suuria hienouksia ja intohimoja tarjonnut, syitä varmasti lienee monia mutta tulevissa koitoksissa on otteiden luonnollisesti jälleen muututtuva.

Passareiden voittaminen tuli peruspelillä, Huumarkangas passasi pitkästä aikaa avauksessa ja taidot olivat tallella. Aninko ja Hyvärinen viettivät ansaittua vapaata ja jumppakulman miehet kiittivät vastuusta pelaamalla pinnat kotiin. KyKy-Betsetin ottelut jatkuu Liigakarsintavaiheen puolivälierissä…

SARJATAULUKKO (KyKy-Betset kotisivuilla)

KyKy-Betset kohtaa Liigakarsintavaiheen puolivälierissä TKT:n Tampereelta

Jatkosarja on siis taputeltu loppuun ja Liigakarsintavaiheen puolivälierät alkavat tulevana viikonloppuna.

Kiisto-SurVo, Akaa-Passarit, HU-Parma ja Kyky-Betset vs TKT, siinä ovat ensimmäiset otteluparit.

Kahdella voitolla pääsee välieriin ja kultainen erä pelataan tarvittaessa. Betonimiesten aloitus on Tampereella Hervannassa sunnuntaina 3.3. klo 19.00 ja kotiottelu pelataan keskiviikkona 6.3. klo 19.00 Kyyjärvellä.

Nyt on totuus edessä ja pelin henki yhtäkuin tulos tai ulos.

Tervetuloa kaikki lentopalloväki Nopolan lauteille kannustamaan, laitetaan sauna kuumaksi ja autetaan betonimiehet voittoon ja välieriin!


Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI