LENTOPALLO | Kyky-Betset saalisti täyden kuuden pisteen potin viikonlopun otteluissa

0

 

PUM Virrat vs. Kyky-Betset  1-3 (25-22, 23-25, 21-25,16-25)

Kyky-Betset vs. Maaningan Mahti 3-0 (25-21, 25-19, 25-18)

Kyky-Betset kellisti lauantaina (28.1.) Virroilla paikallisen PUM Virrat erin 1-3. Virrat syötti rohkeasti ja sai ”tempullaan” järkytettyä betonimiesten vastaanottoa. Verkkovirheet ja oma heikko syöttö olivat pitkälti syitä Kykyn ensi erän häviöön. Toinen eräkin jatkui vielä nihkeästi. 23-23 tilanteesta Jyri Niemen hyvillä puolustuksilla betonimiehet pystyivät lopulta päättämään jatkopallot kenttään ja näin mentiin tauolle jännittävästi tasalukemissa 1-1. Ottelutauolla kotiläksyjen kertausta pukukopissa ja pisteet plakkariin.
Tuomas Sillanpää hakkurina hyökkäsi tehokkaasti ja oli vaikea pideltävä Virtain torjunnalle. Tumppi palkittiin yhdessä virkaveljensä Veikka Mannisen kanssa.

– Myös Niemen Jyri ansaitsee kiitokset huikeista puolustuksista tuossa ottelussa, kertaa Kyky-Betsetin päävalmentaja Hannu Kalliojärvi.

Palkitut: PUM Virrat Vekka Manninen ja Kyky-Betset Tuomas Sillanpää

Palkitut:

Mahti: Veikka Manninen

Kyky-Betset: Tuomas Sillanpää

 


Sunnuntaina (29.1.) Kyyjärven liikuntahallilla päästiin muistelemaan ja maistelemaan viime kevään klassikosta; Kyky-Betset vs. Maaningan Mahti

Kamppailu olikin molemmille joukkueille hyvä tasonmittaus kevään pudotuspelien kannalta. Myös tuleva viikonloppu menee samaan kastiin, kun joukkueet kohtaavat kotosaleissaan sarjan ennakkosuosikin Akaa-Volleyn.
Mahdin kohtaaminen meni betonimiehiltä lopulta ihan mukavasti.

– Lähdettiin ehkä lievästi altavastaajana, virheiden tekemistä yritettiin välttää ja syötellä viisaasti. Nyt olimme hereillä puolustuksessa ja kaivoimme sitä kautta tarvittavat pinnat erien voittoon. Torjunta oli myös tärkeässä roolissa, kertoi sunnuntain ottelusta Kyky-Betsetin luotsi Hannu Kalliojärvi.

Kyky-Betsetin Maaninka voiton salaisuus oli joukkueen tasaisuus. Lisäksi kehut saa runsaslukuinen yleisö joka loi hyvää fiilistä porukkaan ja kannustus auttoi rentoon suoritukseen. Tästä on hyvä jatkaa tuleviin Riemu ja Akaa matseihin.

Palkitut: Kyky-Betset Ralfs Ozolins ja Maaningan Mahti Andrei Ankudovich

Palkitut:

Kyky-Betset: Ralfs Ozolins

Mahti: Andrei Ankudovich

 

 SIIRTOUUTINEN ! 

Ville Sorvoja siirtyy loppukaudeksi Kyky-Betsetin riveihin, Viime keväänä  Oulun Ettassa hakkurina pelannut Ville tuo lisää mahdollisuuksia Kykyn joukkueeseen. Tiistaina sulkeutuu siirtoikkuna.


 

JÄTÄ KOMMENTTI