LENTOPALLO | Kyky-Betset saalisti täydet pisteet tuplaviikonlopusta!

0
KyKy-Betset ei ole antanut vierailijajoukkueiden yllättää omalla kotikentällään!

Komea saalis betonimiehiltä viikonlopun kahdesta kotiottelusta. Lempäälä ja Nilsiä kaatuivat puhtaasti 3-0!

 

KyKy-Betset vs. LeKi 3-0 (25-18, 25-20, 25-22)

Lempäälän Kisan kohtaaminen on ollut aina kova haaste, kokenut ja kunnioitettava vastus saa aina joukkueen syttymään. Lauantain ottelussa Kisaa vastaa Kyky-Betset pelasi vähillä virheillä. Maltettiin pitää sovituista asioista kiinni ja kukin yksittäinen pelaaja piti kohdaltaan oman kurinsa hienosti hallinnassa. LeKi tuli erä erältä kovempaa, mutta ”bensa” ei siltä tällä kertaa  aivan riittänyt väkevässä syyskunnossa porskuttavaa betonimiesten joukkuetta vastaan.
” Suoria virheitä ei passaa tehtailla liikaa, jos mielii voittaa pelin”, tuumasi Nyströmin Tapsa Lekin raportissa. Tuohon kommenttiin kiteytyi ottelun kulku, kokenut mies tietää mitä puhuu. Lempäälän hakkuri Anssi Vesanen takoi hyvän määrän pisteitä mutta yksi mies ei silti voi kaikkea hoitaa. Palkintoon hakkurin iskut eivät kuitenkaan riittäneet, sen nappasi hyvin puolustanut libero Jussi Niemi. Kyky-Betsetin riveissä oli tasaista, raati huomio vastaavasti libero Jyri Niemen hyvät suoritukset palkinnon arvoisesti. Tasaisen rauhallinen peli toi kolme tärkeää pistettä. 

palkitut_kyky-leki
NIEMETpalkittiin joukkueittensa parhaina (vas.) Jyri (kyky-Betset ja Jussi (LeKi) Molemmat pelaavat vahvasti liberon roolissa.

 

KyKy-Betset vs. NiNu 3-0 (25-20, 25-20, 25-15)

 

Sunnuntai oli vierähtänyt Isäinpäivän merkeissä ja illaksi liikuntahallille saapui Kuortaneelta Nilsiän Nujakka. Kautensa mukavasti aloittanut Nujakka oli jättänyt ykköspassarinsa Aleksi Kössin nautiskelemaan ensimmäistä isänpäivää. Tuuraamassa oli kokenut Janne Taskinen, tuttu mies Rautavaaran Raikun ajoilta.

LeKi ottelun tasolle ei sunnuntainen kamppailu noussut, reippaalla ja iloisella pelillä onnistuttiin saamaan täydet pinnat. Kolmannen erän kahdeksan torjuntaa oli pelin maukkainta antia. Nujakan parhaimmistoon lukeutui yleispelaaja Ville-Erik Tarkiainen. Korson Vedossa viimekaudella liberona raatanut ”Vilu” oli ottelussa ansaitusti vieraiden parhaana palkittu. Viitalan Otto kävi pokkaamassa puolestaan Kyky-Betsetin pokaalin.

palkitut_kyky-ninu
Parhaina palkitut: Otto Viitala (Kyky-Betset) ja Ville-Erik Tarkiainen ( NiNu)

Tulevaan viikonloppuun mahtuu vain yksi ottelu ja se onkin sitäkin mielenkiintoisempi. Liikunnan Riemu Jyväskylästä saapuu sunnuntaina 20.11. klo18.00 Kyyjärven Liikuntahallille.

Ottelussa kamppaillaan arvokkaiden sarjapisteiden lisäksi Keski-Suomen herruudesta! Siinä haastetta tulevaan, niin joukkueelle kuin yleisölle, kääritään hihat ja aloitetaan nyt jo keskittyminen!

 

SARJATAULUKKO

sarjataulukko-13-11

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI