LENTOPALLO | KyKy-Betset taistelee finaalipaikasta Korson Vedon kanssa!

0
Tunnelma lauteilla kohoaa...

Kyky-Betset otti viime kerralla kotivoiton A-Volleysta 3-0 ja nousi finaalikarsintaan
KyKy-Betset on selvittänyt nyt tiensä miesten 1-sarjan välieriin, jossa se kohtaa Korson Vedon Vantaalta.

Otteluparissa pelataan molempien joukkueiden kotikentillä ja otteluparin voittaja nousee 1-sarjan finaaliin. Loppuotteluun selviytynyt joukkue pääsee kamppailemaan samalla paikasta ensi kauden Mestaruusliigassa.

Ensimmäinen välieräottelu Korson Vedon ja Kyyjärven KyKy-Betsetin kesken pelataan perjantaina 11.3. klo 18.30 Lumon liikuntahallissa Vantaalla. Ottelusta on eräkohtainen pisteseuranta muun muassa Teksti-TV:n sivulla: 231

Toisessa ja ratkaisevassa ottelussaan KyKy-Betset ja KoVe kohtaavat vuorostaan Kyyjärven Liikuntahallilla sunnuntaina 13.3. klo 19.00!

Puolivälieräottelussa Kyyjärvellä  A-Volleytä vastaan ottelua oli paikanpäällä seuraamassa 350 katsojaa.

Nyt kaikki vapaana olevat jakkarat ja penkit aiotaan kaivaa esiin ja mahduttaa ensi sunnuntaiksi betonimiesten käärmeenpesään vieläkin enemmän äänekkäästi kotijoukkuetta kannustavaa yleisöä.

– Nyt laitetaan vieläkin paremmaksi ja pistetään sali niin täyteen oman- ja lähiseutukunnan väkeä että kehä kolmosen miehet eivät osaa salista pihalle pelin jälkeen.

Kyky-Betset iskee ja A-Volley puolustaa sen minkä ehtii

Samalla kun Kyyjärven KyKy-Betsetin seuraihmiset tekevät ja kaunistelevat pitäjän lentopallohistoriaa ovat pelilliset paineet lykätty  kokonaan korsolaisten harteille.

Korson Veto on ilmoitanut äänekkäästi tavoitteekseen nousun Mestaruusliigaan.

KyKy saakin lähteä näihin otteluihin, ilman paineita, haastamaan ennakkoluulottomasti ehdotonta ennakkosuosikkia Korsoa.

Mutta kuten niin hyvin tiedämme, pallo on pyöreä ja kaikki on ”tärkeissä” otteluissa mahdollista.

Kulunut sarjakausi on osoittanut otteluita seuranneille, kuinka betonimiehet ovat turhaa uhoilematta pelanneet omaa peliään, ottelu ja vastustaja kerrallaan.

Vastaan tulleet kovatkin joukkueet ovat kaatuneet KyKy-Betsetin pelatessa tähän mennessä historiansa menestyksekkäintä lentopallokauttaan.

Nyt jos koskaa kuuluisilla Kyyjärven lauteilla on tunnelma lattiassa, seinillä ja katossa, kun ajoissa paikalle saapunut yleisö pakkautuu saliin, täyttäen viimeisemmätkin lisäpenkit ja jakkarat. Saattaapa vielä muutama seisomapaikkakin jostain löytyä, että kaikki halukkaat pääsevät kannustamaan.

Viimeistään kun ottelukuuluttaja ja -juontaja  Lasse ”mansikka” Mansikka-aho hyppää pöydälle pohojalaismiehen koko komeudella alkaa tapahtua. Lasse  löylymestarina, jos kukaan saa väen kuumaksi, joten kannattaa lähteä ajoissa paikanpäälle nauttimaan huippulentiksestä ja mahtavasta kilpailutunnelmasta. Edellinen voittoon päättynyt kotiottelu oli ja aikamoista ”haipakkaa” ja tästä meno sen kuin vain paranee, kun panokset joukkueillakin kovenevat.

Tämä ottelu täytyy ehdottomasti nähdä ja kokea!

Tunnelma lauteilla kohoaa...
Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI