LENTOPALLO | Kyky-Betset taisteli arvokkaat voittopisteet kotihallissa Lempäälästä

0
Alkulämmittely meni betonimiehiltä hyvin. Joukkue nappasi heti kaksi ensimmäistä erää vahvalta lempääläisjoukkueelta (KyKy)

Kyky-Betset vs. Lempo-Volley 3-2 (26-24,25-22,18-25,18-25,19-17)

Kuuntele päävalmentaja Hannu Kalliojärven raportti sunnuntai-illan kamppailusta Kyyjärven liikunhallilla.

Aivan ottelun alussa urheiluseura Kyyjärven Kyky ja Kyky-Betsetin joukkue muisti Marita Parkkosta merkkipäivän johdosta. (KyKy)

Miesten Ykköslentiksen alkusarjan kolmossijalla keikkuva Lempo-Volley Lempäälästä kävi vierailulla sunnuntai-iltana Nopolassa, jossa se kohtasi nyt sarjan nelostilaa pitävän kotijoukkue Kyyjärven Kyky-Betsetin. Kyyjärvelle voitto kovasta perinteisestä lentopalloseurasta oli väkevä osoitus tahtotilan ja uhrautumisen merkityksestä, joilla myös pelejä käännetään voitoiksi. Kaikissa kamppailun viidessä erässä kovimman väännön joutui tekemään isäntäjoukkue Kyky. Kaksi ensimmäistä erää taisteltiin väkevästi ja pitkälle tauolle päästiin ”yllättäen” 2-0 johdossa. Tauko taisi tulla kotijoukkueelle kuitenkin huonoon saumaan tai sitten vastustajalle tärkeään paikkaan, sillä seuraavat kaksi erää vei helponlaisesti vierasjoukkue Lempo. LeKin manttelinperijä Lempo-Volley ei onnistun kuitenkaan saamaan sitä ensimmäistä voittoaan betonimiehistä kotisalissaan, kun viimeinen lyhyeksi tarkoitettu kamppailun ratkaisuerä kääntyi jännittävän pitkäksi ja päättyi lopulta upeasti kotiyleisön iloksi voitollisesti isäntäjoukkue Kykylle.

Ottelussa joukkueittensa parhaina palkittiin kotijoukkueen Mika Väliaho (8) ja vierasjoukkueen kapteeni Tommi Rumpunen (4) (KyKy)

Kyky-Betsetin päävalmentaja Hannu Kalliojärvi oli erityisen tyytyväinen uudistuneen joukkueensa saalistamasta arvokkaasta kotivoitosta. Kuuntele alla olevasta ääninauhasta Kalliojärven kommentit itse ottelusta ja sarjan tulevista kyyjärveläiskamppailuista. Mukana joukkueen terveiset myös kotiyleisölle!

Äänessä: Kyky-Betsetin päävalmentaja Hannu Kalliojärvi (Kesto: 4:38)


SEURAAVA KOTIOTTELU KYYJÄRVEN LIIKUNHALLILLA:

Kyky-Betset vs. Nurmon Jymy SUNNUNTAINA 27.10 klo 18.00 

JÄTÄ KOMMENTTI