LENTOPALLO | KyKy-Betset voitti ”Keski-Suomen Derbyssä” Riemun

0

KyKy-Betset vs. Riemu 3-0 (25-23, 25-18, 25-14)

Kyyjärven liikuntahallilla viime sunnuntai-iltana pelattu miesten 1. sarjan lentopallo-ottelu oli isäntäseura Kyyjärven Kyky – Betsetin näytöstä.

Jyväskylän Liikunnan Riemu laittoi hanttiin ensimmäisessä erässä, mutta loppumetreillä betonimiesten ryhtiliike auttoi ja erä pelattiin kotiin. Vieraitten itseluottamus koki kolauksen hyvän eka erän mentyä käsistä. Kyky-Betset innostui vastaavasti pelaamaan ja paransi tekemistään ottelun vanhetessa.

Ralfs Ozolins syötti kolmannen erän alkuun Riemun vastaanoton rikki pisteisiin 7-0 ja vastustajan selkäranka napsahti. Kaikki kunnia Riemulle, yritteliäs ja hyvällä asenteella taistellut porukka.

Kyky-Betset oli tässä kamppailussa tasaisen varma, kaikki tekivät oman osansa sovitusti ja lopputulos oli mieluisa. Tuomas Sillanpää oli kiinni lusikassa ja ansaitsee ainakin ison peukun.

Ottelussa palkittiin:

KyKy-Betset: Tanel Tammet

Riemu: Jaakko Hakulinen

Palkinnot jakoi Latvian Beach Volley tähti Marta Ozolina, Ralfs Osolinskin sisko.

palkitut_-kykyvsriemu
Otttelun palkitut:(vas.) KyKy-Betset Tanel Tammet ja Riemu Jaakko Hakulinen Palkinnot jakoi Latvian Beach Volley tähti Marta Ozolina, joka on Kyky-Betsetin passarin Ralfs Osolinskin sisko.

Pelit jatkuu kotisalissa ja seuraavaksi vastaan asettuu PUM Virrat, PUM on 1-sarjan yksi uusista tulokkaista ja aloittanut kautensa hyvin.

Pummit on ollut koossa jo useamman vuoden, jonka rosterissa on kaksi ulkolaista, ukrainalainen yleismies ja liettualainen passari.

Kyky-Betset lähtee peliin nöyränä, harjoitellaan hyvin ja yritämme saada tusinan täyteen voittoja.

KyKy-Betset vs. PUM Virrat Su 27.11. Klo 18:00 Kyyjärven Liikuntahallilla

sarjataulukko-20-11

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI