LENTOPALLO | Kyky-Betset voittoon FIN-18 maajoukkuetta vastaan Ähtärissä

0
Kyky haki puhtaan voiton valmennuskeskuksen joukkueesta Ähtärissä (KyKy)

Kuortane FIN-18 vs KyKy-Betset 0-3 (24-26, 19-25, 22-25)

FIN-18 haastoi hyvin Kyyjärven betonimiehet joka sai tehdä töitä tosissaan voittonsa eteen. Kykyn Petrusevics takoi pelissä riittävän määrän pisteitä ja varmisti samalla 1-sarjan henkilökohtaisen pistepörssin voiton. Väliahon veljekset pelasivat nyt lähes ”kotikentällään” ja olivatkin koko kamppailun ajan hyvässä vireessä. Betonimiesten komeimman torjunnan otti Lauri Jylhä torjumalla Veeti Nikkisen eka erän lopussa ”puhelinkoppiin”. Rutiini suoritus joukkueelta ja kohti uusia taisteluja.

Fin-18: Veeti Nikkinen, KyKy-Betset: Aivars Petrusevisc. Palkinnot jakoivat: (vas.) Ähtärin kaupunginjohtaja: Jarmo Pienimäki ja Ähtärin talousjohtaja: Arja Väliaho (oik.)

Ottelun palkitut: FIN-18: Veeti Nikkinen, KyKy-Betset: Aivars Petrusevisc. Palkinnot jakoivat: Ähtärin kaupunginjohtaja: Jarmo Pienimäki ja Ähtärin talousjohtaja: Arja Väliaho.

Kyky-Betset vieraili Ähtärissä ja varmisti paikkansa pudotuspeleihin (KyKy)

KyKy-Betset sijoittui runkosarjassa neljänneksi ja kohtaa siten puolivälierissä viidenneksi sijoittuneen Lempäälän Kisan.

Lauantaina 16.3. klo 17:00 pelataan Lempäälässä ja sunnuntaina 17.3. klo 18:00 Kyyjärvellä.

Kyky-Betset saa kotiedun ratkaista omassa kotiluolassa Nopolassa kumpi joukkueista etenee seuraavaksi neljän sakkiin välieriin ja kenellä koittaa kesäloma!

Yleisön merkitys on valtava kun näitä paikkoja ratkotaan, nyt tarvitaan se ”ylimääräinen pelaaja” lauteille. Nyt koko seutukunta kannustamaan KyKy-Betset voittoon!

Ähtärin upea uusi liikuntahalli oli lentopallon Superviikonlopun näyttämönä

 

ALKUSARJAN LOPULLINEN SARJATAULUKKO:

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI