LENTOPALLO | Kyky-Betsetille voitto ja tappio viikonlopun peleissä

0
Selvä kolmen pisteen voitto kotisalissa...
Taustatiimin merkkikieli oli harvinaisen selvää... (KyKy)

Marko Niskala

KYYJÄRVI

KyKy-Betset vastaan FIN-18 lopputulos 3-1 (25-23)(10-25)(25-17)(25-19)

Lauantaina Kyyjärven bunkkerissa kaatui U-18 maajoukkue. Kuortaneen valmennuskeskuksen ryhmä oli aloittanut kautensa hienosti pelkillä voitoilla, Kyky selätti nuoren vastustajansa torjuntaa tiivistämällä ja syöttöpeliä parantamalla.

Paanasen Janne pelasi tasaisen varmasti ja oli kiinni lusikassa jonka pokkasi Markus Laatikainen. Markukselle vastus oli tuttu sillä mies treenaa ja opiskelee niinikään Kuortaneella. Erät matsissa 3-1 ja maukas kolmen pinnan voitto pitää Kykyä mukana taistelussa ylemmän jatkosarjan paikasta.

Kylmää kyytiä sunnuntaina
HU-Kalajoki vastaan KyKy-Betset 3-1 (25-20)(25-20)(20-25)(25-20)

Sunnuntai tuli nopeasti ja matkaan lähdettiin Himangan kaarihallille. Isännät olivat latautuneet otteluun kunnolla, sillä kärkipaikkaa ei haluttu luovuttaa.

HU kukisti betonimiehet tiukassa kamppailussa erin 3-1. Erikoista ottelussa oli myös se, että kaikki erät päättyivät ”kellosepän tarkasti” jomman kumman voittaessa lukemin 25-20.

Brassi kaksikko ja Martin ”biitsikumppani” Taavi Sadam olivat kovassa vireessä. Täysi tunnustus Himangalle, parempi voitti.

Selvä kolmen pisteen voitto lauantaina kotisalissa...(KyKy)

……………………………………………….

Pelit ne vaan jatkuu tappiosta huolimatta. Tulevana sunnuntaina saapuu idän ihmeitä susirajalta.

SurVo on KyKy-Betsetin tämän hetken ehkä pahin vastus. Taulukossa he ovat kyyjärveläisten yläpuolella ja ”hukkalauma” tavoittelee samaa sijoitusta betoniosaston kanssa. Puhutaan siis kuuden pisteen ottelusta.

Kaikki lauteille vaikkapa Isäinpäivän kunniaksi, kamppailu alkaa sunnuntaina (11.11.) klo 18.00


KyKy-Betsetin kotisivuille!

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI