LENTOPALLO | KyKy-Betsetin jatkosarja käynnistyi voitolla ja tappiolla

0
Pasi Hyvärinen ja joukkue kaverit esiintyvät Ylen urheilukanavilla
Iskun täytyy lähteä todella korkealta ja ovelasti, että se yllättää puolustuksen. Kuva viime viikonlopun ottelusta KyKy-Betset ja Joensuun Riento
M1-sarjan ylemmässä jatkosarjassa pelaava kyyjärveläisseura KyKy – Betset aloitti kamppailut vakuuttavasti.

KyKy-Betset vs Vaasan Kiisto 3-0 (25-22)(25-19)(28-26)

Joensuun Riento vs KyKy-Betset 3-1 (25-21)(25-14)(26-28)(25-18)

Kyky-Betset vs Vaasan Kiisto 3-0

Vaasa kaatui vasta nyt ensimmäistä kertaa 2000-luvulla Kyyjärvellä. Miesmuistiin ei oo tarvinnu pisteistä nauttia Kiiston kustannuksella.

Pasi Hyvärisen saaminen toistaiseksi Kyky-Betset paitaan on antanut potkua hommaan. Lauantaina komeasti taistellut joukkue halusi voittaa ja tämä asenne palkittiin.

Tähtihetkiä osui kaikille pelaajille. Ylen urheilutoimitus sai vastinetta vierailulleen, kuten paikalla ollut runsas yleisökin.

Kiisto on tappiosta huolimatta edelleen sarjan vaarallisin yhdistelmä. Kyyjärveläisittäin vuosituhannen hienointa matsia on mukava muistella. Ottelussa palkittiin betoniosastolta Hyvärinen ja vaasalaisista Viljanmaa.

Joensuun Riento vs Kyky-Betset 3-1

Joensuun matka heti seuraavana sunnuntaina koitui vielä liian kovaksi urakaksi. Riennon panostus oli houkutellut tuvan täyteen ja vahva kuubalainen hakkuri takoi joukkueensa sarjan kärkeen. Turhia selityksiä on keksiä, Riento jyrää kohti kovaa tavoitettaan, eli Mestaruusliigaan nousua.

Kyky-Betsetin miehet kiittävät mahtavasta viime viikonlopusta ja matkaavat nyt vuorostaan Tampereelle katsastamaan vieraskentällä Tampereen Kisa Tovereita (TKT).

Pasi Hyvärinen ja joukkue kaverit esiintyvät Ylen urheilukanavilla

YLE-urheilun toimitus vieraili viime viikonloppuna Kyyjärvellä tekemässä juttua Pasi Hyvärisestä ja Betonimiehistä. Juttu tulee ulos lauantaina 14.1. Urheiluruudussa TV2:lla klo 19.00

Katso ottelutulokset ja sarjataulukko täältä!

JÄTÄ KOMMENTTI