LENTOPALLO | Kyky-Betsetin putki sen kuin jatkuu – 16 peliä ja 16 voittoa

0
Yhteiskuvassa Kyky-Betsetin kanssa Kuortane- pelin otteluisäntä (vas) POP pankki Kyyjärven tj. Urpo Ojala

Betonimiehille jälleen kaksi arvokasta ”päänahkaa” viikonlopun tuplasta. Kyky-Betset vankisti asemiaan valtakunnan Ykköslentiksen piikkipaikalla.

La 10.12. KyKy-Betset vs. FIN-19 Kuortane 3-1 (17-25,25-13,25-20, 30-28)

Ottelu Kuortaneen FIN-19 maajoukkuerinkiä vastaa oli alkuerässä tervanjuontia, osaksi maajoukkue poikien hyvien suoritusten vuoksi. Toiseen erään kyyjärveläisten valmennusjohto sai heräteltyä miehistön tekemään sitä minkä eteen on harjoiteltu ja niin tauolle painuttiin tasalumissa 1-1.

Kolmas erä mentiin vuoro vedoin 17-17 tilanteeseen, kunnes Lammisen Keijo nostettiin sisään ja niin alkoi Venskin ja Lammisen torjunta purra. 6 pinnaa saatiin tehtyä eroa ja kulminaatio oli nähty. Neljänteen erään Kuortane tuli kovaa ja hallitsi erää 19-23 asti kunnes oli taas betoniseinää edessä, jatkopalloilla 30-28 erä sitkeästi betonimiehille ja mieluisana saaliina sarjan kolmosesta kolmen pinnan voitto.

Ottelun palkitut:

KyKy-Betset: Eduard Venski, FIN-19: Anton Välimaa.

ottelun-palkitut-fin-19-anton-valimaa-kyky-betset-eduard-venski_
Joukuittensa parhaina palkitut (oik.)KyKy-Betset: Eduard Venski, FIN-19: Anton Välimaa.

 

Su 11.12. Riento vs. KyKy-Betset 2-3 (25-18,25-16,20-25,23-25,12-15)

Sunnuntaina jatkettiin Tampereella Hervannassa ja vaikeampaa oli edessä. Aitolahden Riento tuli rohkeasti joka paikalta ja sen onnistunut taktiikka vei isännät tauolle vakuuttavin erälukemin 2-0. Sovittiin kopissa että emme myy nahkaamme helpolla, kyyjärveläistä käärmekeittoa naamaan ja eikun uuteen mahdollisuuteen. Kone yski vielä hetken, kunnes vihdoin myrkky alkoi tehota. ”Piste pisteeltä” sanaili Ralfs ja niinhän siinä sitten kävi kun tehot lähti nousuun. Viidenteen erään saatiin jo hieman ”siimaa” Riennon tarjoillessa. E. Venski lopetti pelin ässällä ja 16. voitto oli betonimiesten taskuissa.

 

Ottelun palkitut:

Riento: Henri Laine, KyKy-Betset: Ralfs Ozolins.

henri_laine-ralfs_ozolins_
Tampereen ottelussa parhaina palkitut Riento: Henri Laine ja (oik.) KyKy-Betset: Ralfs Ozolins.

Tulevana lauantaina Kyky-Betset betonimiesten joukkue matkaa Nilsiään, jossa Kykylle syyskauden viimeisessä ottelussa se kohtaa Nilsiän Nujakan. Tarkoituksena on koristella jälleen historian lehtiä.


Parin viikon joululoman jälkeen Ykkössarjassa pelit jatkuvat jälleen. Kyky-Betsetin seuraava ottelu pelataan kotisalissa lauantaina 7.1.2017. klo 18:00 kun Jymy-Kuutoset Seinäjoelta saapuu vuorollaan Kyyjärvelle.


Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI