LENTOPALLO | Lempo selätti Kyky-Betsetin 3-0

0

LEMPO-VOLLEY –  KYKY-BETSET  3–0 (25–15, 25–18, 26–24)

Haaksirikkoinen Keski-Suomen suomenselän joukkue ei syttynyt  miesten Ykkössarjan alkusarjan ottelussa Lempäälässä. Kaksi ekaa erää jäivät betoniemiehet tyystin telineisiin ja Lempo pelasi puolestaan hienosti. Nopolan kingien virhesuma kasvoi tasaisesti, eikä mikään tuntunut siltä onnistuvan. Vastaavasti sarjajohtaja kotijoukkue Volley taisteli lähes kaikki mahdollisetkin pallot peliin.

– Pitkällä tauolla päästiin vetämään hieman henkeä ja sovittiin, että tästä alkaa uusi mahdollisuus.  Kolmas erä olikin betonimiesten parasta aina 20-22 saakka kunnes Lempo rutisti erän meitsin nenän edestä 26-24, raportoi KyKy:n valmentaja Hannu Kalliojärvi.

– Tappiotamme on turha selitellä. Kyky-Betsetin vahvuudesta puuttuivat tällä erää A-poikien kierroksen takia muutama ikäluokan peluri ja Tuomas Sillanpää seurasi pelin katsomosta siviilit päällä kunnioittaen Lempon ”Kaikki pelaa” ajatusta.

– Pelit jatkuu kaikesta huolimatta. Tuleva kotiottelu koitos on legendaarista Sampoa vastaan. Sieltä tulee legendojen legenda, Sergei Ivanov ”poikineen”. Tästä matsista ei kannata jäädä pois. Panokset on kovat ja Mestari, valmentaja Ivanov, sytyttää takuulla Sammon liekkeihin. Nyt on totuuden paikka betonimiehillä, muttei kuitenkaan mahdoton tehtävä. Kotiluolassa esiintyy myös ensikertaa Petteri Penttinen Kyky-paidassa. Katsotaan kuka vetää pisimmän korren, se selviää sunnuntaina klo 18.00 käynnistyvässä kamppailussa. Tulkaa paikalle !


 

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI