LENTOPALLO | Maaninka piirun verran parempi tasaisessa kamppailussa

0
Kyky-Betset kävi pelaamassa vierasottelun Maaningan Mahtia vastaan Pielaveden Sampon kotisalissa. (KyKy)

Mahti – KyKy 3-2 (26-24, 23-25, 18-25, 27-25,15-12)

Otteluraportti miesten Ykkössarjan ottelusta Pielavedeltä antaa tällä kertaa Aivar Petrusevics:

Vierasjoukkue KyKy-Betset lähti peliin aloituksella Janssons, Petrusevics, Väliaho, Sillanpää, Heinänen, Väliaho, sekä liberoksi Rasinperä. Matkaan olivat päässeet Huumarkangasta ja Liunenkoa lukuunottamatta kaikki muut. KyKy fanejakin oli saapunut paikalle myös hyvin, liekö vaikutusta Väliaho Mikon Sampo taustat, ja pelin pelaaminen Pielavedellä.

Betonimiesten osalta ottelun ensimmäinen erä lähti liikkeelle melko vaikeasti Mahdin karatessa heti erän alussa viiden pisteen karkumatkalle. Joukkue kuitenkin osoitti vahvuutta tulemalla erän lopussa tasoihin ja ohi. Tämä ei kuitenkaan kiivaassa kamppailussa riittänyt, ja erä niukasti Mahdille 26-24.

Toisessa ja kolmannessa erässä KyKy-Betset pelasi selvästi pirteämmin, vaikkakin myös näissä erissä Mahti pääsi alkuun useamman pisteen karkumatkalle. Vastaanotto parani, sekä syöttö koveni, jonka myötä passari Janssons pääsi pyörittämään peliä mielensä mukaan. Erät betonimiehille 23-25 ja 18-25.

Neljäs ja viides erä olivat tasaista vääntöä alusta loppuun. Molemmat joukkueet taistelivat sarjapisteistä tosissaan. Betonimiesten harmiksi muutama kyseenalainen tuomarinäkemys pelin kannalta tärkeisiin paikkoihin ratkaisivat lopulta ottelun Mahdille. Huomioitavaa oli myös pelissä puhallettujen verkkovirheiden määrä, joita oli kaiken kaikkiaan nolla. Erät Mahdille 27-25, sekä 15-12)

Kaiken kaikkiaan peli oli hyvää ja kovatasoista lentopalloa, sekä erityisen yleisöön menevää. KyKy taisteli jokaisesta pallosta, mutta Maaningan Mahti osoitti olevansa edelleen ykkössarjan kärkikahinoissa mukana pirteällä otteellaan.

KyKy Betsetin parhaana palkittiin Aivars Petrusevics, joka totesikin olevansa ylpeä joukkueestaan.

Pelin parhaat pistemiehet:

KyKy: Petrusevics (19p), Sillanpää (16p), Heinänen & Väliaho Mikko (6p)

Mahti: Karttunen (21p), Karinen (20p), Räisänen (8p)

Joukkeittensa parhaana palkitut: (vas) Aivars Petrusevics (KyKy) ja Eelis Karinen (Mahti)

Seuraava kotiottelu:

KyKy-Betset vs. VaLePa la 27.10. Klo 18:00


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI