LENTOPALLO MESTARUUSLIIGA | Akaa-Volley pelaa yhden kotiotteluistaan Alajärven uudessa monitoimihallissa – TOMMI SIIRILÄ ja PANU PITKÄNEN vastakkain!

0
Alajärveläisjuuriset Akaan (vas) Panu Pitkänen ja Kyky-Betsetin Tommi Siirilä, kohtaavat kauden avausottelussa Kyyjärvellä

Marraskuussa saavat seutukunnan urheilun ja lentopallon ystävät suurta herkkua, kun miesten Mestaruusliigan yksi sarjaottelu kamppaillaan Akaa-Volleyn kotiotteluna Alajärven uutukaisessa urheiluhallissa. Mestaruusliigan lentopallo-ottelu, jossa alajärveläislähtöisen Panu Pitkäsen edustama seura Akaa-Volley kohtaa kovan, maajoukkuetaso pelaajia pullistelevan, ja toisen alajärveläislähtöisen Tommi Siirilän edustaman Savo Volleyn. Ottelu on merkattu pelattavaksi liiton ja seurojen listoilla 21.11. klo 17 Alajärven monitoimihallissa.

Tämä Mestaruusliigan peli on ehdottomasti seutukunnalle sen pimenevän syksyn ja alkutalven yksi loistava valopilkku ja vielä uuden tuoksuisen liikunta- ja monitoimihallin kapasiteetin testamisen koitos. Valtakunnallisen urheilun huipputapahtuman saamiseksi  Alajärvelle on täytynyt hyödyntää useamman vuoden aikana muodostuneita tasokkaita ja läheisiä kontakteja eri henkilöihin. Siksipä nyt toteutuvan alkuperäisen idean taustalta löytyy muun muassa, avioliiton kautta alajärveläistynyt, Mikkosten lentopallosuvun jäsen ja alkuperäisen A-Volleyn perustajiin kuulunut, Janne Mikkonen. Suomalaisen huippulentopalloilijan Joni Mikkosen setä.

Janne on vahvasti mukana järjestelemässä Ankkurien lentopallojaoston avustuksella marraskuun Mestaruusliigan ottelutapahtumaa Järvi-Pohjanmaalle. On todella harvinaista herkkua päästä näkemään eliittijoukkueissaan pelaavat Ankkuri-kasvatit tositoimissa ”omalla kotikentällä”. Osalla ottelutapahtuman tuloista tuetaan tasokasta alajärveläistä lentiksen junioritoimintaa. J-Pnews seuraa ja tiedottaa tulevan tapahtuman kehittymisestä lisää lähempänä otteluajankohtaa.

 


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI