LENTOPALLO | Miesten 1-sarja käynnistyy Kyyjärvellä

0

Betonimiehet ovat valmiina aloittamaan 1-sarjakauden sunnuntaina kotiareenalla Kyyjärven Liikuntasalilla (Arkistokuva)
Kyyjärveläinen Kyky-Betset aloittaa kautensa tulevana sunnuntaina kotisalissa. Vastaan asettuu tuttu kilpakumppani Himangan Urheilijat.

HU nappasi edellis viikonloppuna pisteet Susirajan Volleyltä tiukassa kamppailussa. Kolmella ”Brassilla” vahvistunut Himanka tulee olemaan yksi suosikki kärkisijoille sarjassa.

Kyky on saanut riveihinsä kokemusta entisten konkareiden rinnalle. Jaakko Aninko ja Keijo Lamminen vaihtoivat betonihaalarit ylleen Seinäjoen Kuutosista. Jaskaa on kauan kaivattu Nopolan miehistöön ja nyt yksi tavoite on saavutettu jo ennen sarja-avausta.

Suomen Cupin karsinta kierroksella KB päihitti vieraskentällä HuKin Jyväskylässä ja kohtaa jatkossa MuurLen liigamiehistön Kyyjärvellä.

Farmisopimus Mestaruusliiga joukkue Pielaveden Sammon kanssa vie Mikko Väliahon kyyjärveläisten vahvuudesta savoon, mutta hyvä kun kelpaa ja toivotaan että miestä nähdään joskus betonimiehistössäkin.

Madis Järveots ja Oleg Cebialis jatkavat yhdessä Argo Arakin kanssa jolla on tämän vuoden Viron biitsi mestaruus.

Tavataan Nopolan lauteilla sunnuntai iltana ja katsastetaan mylläreiden kunto. Matsi alkaa klo 19.00 Kyyjärven liikuntahallilla.
Tästä linkistä pääset KyKy-Betsetin kotisivuille!
Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI