LENTOPALLO | Napaketut nappasivat pisteen betonimiehiltä

0

KyKy-Betset vs NaPa 3-2 (25-27,25-23,25-22,22-25,17-15)

Kyky-Betset voitti miesten 1-sarjan kotiottelussa rovaniemeläisvieraat sunnuntaina (25.11.) tiukan taistelun jälkeen.

Ohessa Mika Väliahon raportti ottelusta…

Molemmat joukkueet pelasivat lauantaina. Kyky haki suoran 3-0 voiton Jyväskylästä ja täydet kolme sarjapistettä. NaPa vieraili Lempäälässä, josta viisi eräisen pelin jälkeen se saalisti yhden sarjapisteen kotiin vietäväksi.

Kyky lähti sunnuntaipäivä peliin kokoonpanolla Jylhä, Väliaho, Jansons, Petrusevics, Väliaho, Sillanpää ja liberona Rasinperä. Erän alku mentiin tasa tahtia, mutta puolessa välin erää Napa pääsi muutaman pisteen johtoasemaan ja rallatteli ensinmäisen erän voittoo.

Toiseen erään Kyky:n pelinjohto vaihtoi hakkurin paikalle nuoren Henrik Heinäsen. Napa lähti erään terävästi ja pääsi alussa hieman karkuu, mutta siitä ei kotijoukkue hätkähtänyt vaan tuli erän edesessä tasoihin ja lopussa ohi.

Kolmas erä alkoi taas Kykyn hallitessa, johtaen jo 8-1. Nuorehko rovaniemeläisjoukkue ei tässä erässä päässyt kertaakaan johtoasemaan ja erä betonimiehille 25-22.

Neljännessä erässä vierailijat saivat syötön toimimaan ja kotijoukkueen vastaanoton hapuilessa vieraat pystyivat venyttämään ottelun viisi eräiseksi.

Viimeisessä, ottelun ratkaisevassa erässä, alku mentiin aivan tasatahtia kunnes betonimiehet päättivät että kaksi (2) pistettä jäävät Kyyjärvelle ja ottivat isännän otteet parketille ja naulasivat ottelun.

Ottelun palkitut pelaajat: (vas) KyKy-Betset: Aivars Petrusevics, NaPa: Leevi Alajärvi. (kesk) Palkinnot luovutti otteluisäntänä toimineen Lähitapiola Keskisuomen puolesta tj Teemu Toivanen
Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI