LENTOPALLO | Rantaperkiön Isku haki arvokkaan voiton Kyyjärveltä

0
Piste isännille (Kyky)

Päivitetty 8.10. klo 22.00 (lisätty raportti,kuvat ja video)

KyKy-Betset – Isku 2-3 (13-25,22-25,25-21,25-19,13-15)

Täydet viisi erää jouduttiin kamppailemaan Kyyjärven urheiluhallilla lauantai-iltana (6.10) käydyssä miesten lentopallon valtakunnan Ykkössarjan ottelussa. Ottelun pisteet jakautuivat Iskulle kaksi ja Kyky-Betsetille yksi piste.

Näinhän siinä kävi ja pisteeseen ollaan Kyky-Betsetin leirissä tyytyväisiä. Kuten hyvin tiedetään legendaarinen Rantaperkiön Isku pelasi mestaruusliigassa yhteen soittoon 44 kautta, joten ei aivan ihan mistä tahansa seurasta ja joukkueesta ollut kyse.

Kykyn joukkueeseen passariksi palannut Tauno Lipp kommentoi käytyä ottelua seuraavasti:

– Ensimmäinen erä meni Iskun onnistuessa kaikessa. Meillä ei onnistunut mikään. Tästä johtuen suuri piste-ero eräpisteissä.

– Toisessa erässä saatiin omaa peliä vähän käyntiin ja pelattiin tasavertaisina. Erän lopussa Iskulle tuli pari onnistumista enemmän kuin meille. Tilanne 0-2.

– Pitkän tauon jälkeen Kyky marssi kentälle itsevarmuutta uhkuen ja hallitsi kolmatta erää. Vanha diesel lähti käyntiin ja kolmas erä betonimiehille.

– Neljäs erä oli taas kyvyn hallinnassa ja joukkueelta varmaa tekemistä. Pitkät pallorallit pisti yleisön haukkomaan henkeä. Erä Kykylle.

– Ratkaiseva viides erä alkoi pelillisesti samoin kuin kaksi edellistä. Loppua kohti Isku löysi kuitenkin kadonneet vaihteet ja voittivat erän muutaman onnistuneen suorituksen turvin. Molemmat joukkueet pelasivat hyvää ja korkeatasoista lentopalloa. Voiton nälkä näkyi molemmissa joukkueissa. Tästä on hyvä jatkaa!

Kykyn keltaisissa etualalla (vas) passari Tauno Lipp (1) ja palkittu Aivars Petrusevich (14) (Kyky)

Ottelun palkitut:

KyKy-Betset: Aivars Petrusevich

Isku: Rami Rekomaa

 

 

 

 

SEITSEMÄN MINUUTIN FIILISKOOSTE OTTELUSTA: Risto Harju

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI