LENTOPALLO | Veikot parempia Kyyjärvellä

0
Mika Väliaho edessä...

KyKy-Betset vs KaVe 1-3 (25-19,17-25,19-25,31-33)

Lentopallon miesten Ykkösarjan ottelussa lauantai-iltana Kyyjärven liikuntahallilla Karhulan Veikot vei neljässä erässä kaikki jaossa olleet pisteet Kotkaan ja Kyky-Betset jäi nuolemaan näppejään. Tarjolla olisi ollut tärkeitä pisteitä, mutta nyt ei betonimiehille maistunut. Ajoittain peli kulkee ja sitten iskee turhautuminen.

Veikot näytti kentällä yhtenäisemmältä ryhmältä.

– Kahden erän jälkeen kyllä keskusteltiin, että se tämän ottelun vie kumpi enempi haluaa ja näin varmasti kävi. Tasoerot taidoissa ja materiaalissa olivat marginaaliset, meillä vielä kotietu, pohdiskeli hävityn pelin jälkeen Kyky-Betsetin päävalmentaja Hannu Kalliojärvi.

– Jotain on tehtävä paremmin ja rivit on saatava kuntoon, muuten ei hyvää seuraa. Kaikki on vielä omissa käsissä. Nyt keskitytään seuraavaan vastustajaan, Valepa vieraissa ei taaskaan ole helppo paikka. Voittamaan lähdetään takuulla ja sinne matkaavat ne keitä voittaminen kiinnostaa, sanaili Kalliojärvi

KaVe:a vastaan käydyn pelin ilonaiheita tarjosi kotijoukkueen valmentajan mukaan eniten Mika Väliaho ja (pelikuvan) ilme kertoo sen. Palkitut KaVe:n Ducks-apu, libero Hasib Rezai ja Kykyn Mareks Lazuko.

Ottelussa palkittiin (vas.) KaVe:n Hasib Rezai ja KyKy:n Mareks Lazuko. Otteluisännän Viispiikkisen edustajana palkinnot ojensi Anne Mietala. (Kuva: KyKy)

 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI