Kyyjärven Kyky-Betset aloittaa kautensa uudistetussa 1-sarjassa. Tulevalla kaudella ei aikaisempien vuosien lohkojakoja nähdä, sillä kausi 2016-2017 pelataan yhtenä 14 joukkueen kaksinkertaisena sarjana.

Kahdeksan runkosarjan parasta jatkavat pudotuspeleihin, joiden kaksi parasta pelaavat 1-sarjan mestaruudesta ja selvittävät paikan Mestaruusliigan karsintoihin. Kuusi heikointa jatkavat pudotuspelejä myös, mutta heillä on panoksena sarjapaikan uusiminen. Kaksi viimeistäkin joutuu vielä taistelemaan sarjasopimuksestaan 2-sarjan kahden parhaan kanssa eli käydään niin sanottu tasonmittaus. Joukkueiden pelimäärä on vähintään 28 ottelua, menestyksen mukaan määrä hipoo tulevalla kaudella lähelle 40 ottelua.

Kauden Ykkössarjan joukkueet ovat:

Akaa Volley, Aitolahden Riento, Kuortane, Kyyjärven Kyky-Betset, Liikunnan Riemu, Lempäälän Kisa, Loimaan Jankko, Maaningan Mahti, Nilsiän Nujakka, Nurmon Jymy Kuutoset, Rantaperkiön Isku II, Susiraja Volley, Vammalan Lentopallo II, Team PUM Virrat

 

Kyky-Betset on saanut riveihinsä ehkä sarjan kovimman vahvistuksen.

Keväällä VaLePan riveissä Mestaruusliigassa hopeaa napannut Eduard Venski muuttaa perheineen Kyyjärvelle. Eetu ei esittelyjä kaipaa, Mestaruusliigan kokenein ja kautta aikojen arvostetuin keskitorjuja on huippu hankinta, voidaan puhua jopa lottovoitosta.

Passariksi on saapunut värikäs ja tulisieluinen pelaaja Latviasta. Ralfs Ozolins on tuttu vierailija Nopolan bunkkerissa, Vaasan Kiiston, Särkät Volleyn ja NaPan riveissä. Tanel Tammet täyttää Viron kiintiön, Tanel on ollut Juhannuksesta saakka tehtaassa.

Viikonloppuna aloitetaan sarja

Lauantaisaunaan saapuu Aitolahden Riento Tampereelta ja sunnuntaina piipahdetaan Kuortaneella nuorten FIN-18 maajoukkueen vieraana. Uudistusta on joukkueessa tapahtunut mutta kokeneet pelaajat jatkavat pääsääntöisesti. Muutamia toipilaita on vielä telakalla mutta sarjan edetessä riviin astelee tuttuja kasvoja.

Lasse heittää vettä myllyyn ja lauteille. Jännätään pääseekö rumpali paikalle?

Tervetuloa viihtymään lauantaina 1.10. Klo 18.00 Kyyjärven Liikuntahallin lauteille!

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI