LENTOPALLOA | KyKy-Betset taistelee miesten ykkösten neljän parhaan sakissa

0
Kyky-Betset rimpuili sarjajohtaja Kokkolan Tiikereiden kynsissä viime sunnuntaina Kokkolassa.

Kyky-Betset rimpuili sarjajohtaja Kokkolan Tiikereiden kynsissä viime sunnuntaina Kokkolassa.
Vaikka kahdessa viimeisessä ottelussa on vastustajilta tullut kirvelevästi ja selvästikin takkiin, on Kyyjärvi taistellut käynnissä olevan kauden mittaan mainiosti ja yltänyt miesten lentopallon  ykkössarjassa parhaaseen suoritukseen moniin vuosiin.
Kiisto otti ja vei tikkarin suusta-pinnat erin 2-3 Vaasaan

KyKy-Betset vs. Kiisto 2-3 (25-21)(29-27)(17-25)(17-25)(11-15)

Vaasan Kiisto ei luovuttanut peliä vaikka Kyky johti jo erin 2-0.

Kolmaskin alkoi isänniltä vielä hyvin, mutta Vaasan veri ei vapissut. Yhteen rotaatioon hyytyi betonimiesten ote ja loppu meni Kiiston komennuksessa.

Parempi joukkue voitti joten turha on hakea syitä yksittäisistä pelaajista tai muista selityksistä. Kauden sarja on erittäin tasainen ja keskittyminen on siirrettävä jo seuraavaan koitokseen, sillä vastaan asettuu sarjan ylivoimaiain – Tiikerit.

-Vaasan Kiistosta vielä sen verran, että kokemusta heiltä löytyy vaikka liigaan asti. Emme hävinneet huonolle joukkueelle. Kun muistetaan betonimiesten takavuosien seikkailut ikuisesta sarjapaikan varmistamisesta, tämä kausi on ollut yllättävän hyvä ja ruokahalu on luonnollisesti kasvanut voittojen mukana.

Pelataan rauhassa runkosarja loppuun ja katsotaan sitten mitä on edessä, analysoidaan kyyjärveläisjoukkueesta pian ottelun jälkeen.

KyKy-Betsetin ja Vaasan Kiiston välisen ottelun parhaaat onnistujat olivat Kykyn Janne Paananen ja Kiiston J-M Mäki-Valtari.

Kokkolan Tiikerit menetti erän KyKylle. Voitto jäi rannikolle 3-1

Tiikerit vs. KyKy-Betset 3-1 (25-16)(21-25)(25-18)(25-21)

Viidestoista voitto peräkkäin kertoo Kokkolan Tiikereiden 1-sarjan johtoasemasta jotain.

Betonimiehet taistelivat hyvin, tuliaisiksi Nopolaan saatiin yksi erä. Kaksi pistettä ja yhtä monta käärmettä jäi Kokkolan keskustaan, maskotit ovat nyt vapaana kaupungilla. Toivotaan ettei tiikerit saa pistoksia.

Itse ottelussa valtakunnan liigaan kovasti himoitseva isäntäjoukkue Tiikerit hallitsi ensimmäistä erää kovalla syöttöpelillään ja kun vastustajalle tuli samanaikaisesti tukku virheitä oli erä suhteellisen selvä lopputulokseltaan.

Toiseen erään betonimiehet onnistuivat lataamaan hyvän hurmoksen ja miesten silmät kirkastuivat – peli alkoi näyttämään lentopallolta.

Jukka Mäkelän astellessa syöttämään yskähteli Tiikerien murahtelu. ”Kauppias” Lampela pyörähti nappaamassa maukkaan torjunnan ja eräpallon tinttasi kenttään Madis. Hienon taistelun jälkeen tauolle mentiin tasatilanteessa.

Luonnollisesti isännät sisuuntuivat menetyksestä ja kolmas erä oli lähes ensimmäisen kopio.

Neljännessä KyKy rimpuili aina 19-19 asti mutta eväät ei riittänyt pitemmälle. Tiikerit otti ”jälleen” pisteet ja jatkaa puhtaasti tappioitta sarjakärkenä.

Oleg Cebialis pokkasi ansaitusti palkinnon, mies raatoi niin passarina kuin yleismiehenä. Toivotaan että hyvin esiintynyt KB ryhmä niittaa runkosarjan viimeisessä kotimatsissa Puijo Volleyn ja taistelee vielä seinäjokisen Kuutosten vieraanakin pisteistä.

KyKylle varmistui paikka neljän joukkoon

Kun Kuutoset otti ja kellisti HU-Kalajoen 3-0 tiesi se KyKyn pääsyä neljän sakkiin ja kausi jatkuu ainakin parilla pelillä runkosarjan jälkeen.

Sunnuntaina Kyyjärvelle vierailemaan saapuvien savolaisten riveissä vilisee kovia kasvoja.

Mitkä ovat Ilkka Sammelvuon, Saku Määtän ja Jussi Aamuvuoren panostukset kun Nopolan miehet pyörittävät kuuluisaa myllyään.

-”Lauteilla tavataan!”

JÄTÄ KOMMENTTI