LENTOPALLOTULOS | Kyky-Betset sai pikakomennuksen kesälomille – toimeksiantaja löytyi Susirajalta!

0
Kyky-Betsetin joukkue kiittää kaikkia kuluneesta kaudesta!

Kyky-Betsetille koko kauden ajan kiusaa tehnyt yksi ja sama joukkue tuli välierissä väkevästi, taktikoi ja kuittasi lopulta taidolla ja tuurilla voiton välieräparistaan suoraan kahdessa ottelussa.

Susiraja Volley kukisti runkosarjan suvereenin voittajan välierissä kahdesti erin 3-2. Molemmat ottelut etenivät samankaltaisesti. Kaksi ensimmäistä erää oli SurVo:n hallintaa, joilla se lunasti otteluiden sisällä jo pienoisen ”tarkkailuyliotteen” vastustajastaan. Seuraavat kaksi erää edellisen kohtaamisen kaavalla Kyky-Betsetille. Viides ja ratkaiseva erä lähti aina idän miesten tahtiin, Kyky sai kurottua etumatkaa kiinni, mutta sortui ratkaisun hetkillä kompuroimaan omien virheiden kanssa. Kausi päättyi lopulta betonimiesten osalta ”kesken”, sillä pelihaluja olisi joukkueella valmennusjohdon mukaan vielä ollut.

– Tämä on urheilun suola. Koskaan ei voittajasta ole varmuutta etukäteen, ei ollut nytkään, vahvisti Kyky-Betsetin päävalmentaja Hannu Kalliojärvi pahimman tunneryöpyn laannuttua.

– Kyllä voidaan antaa kehut SurVolle, he voittivat neljästä keskinäisestä ottelusta kolme joten oikea joukkue meni finaaliin Akaata vastaan, tunnusti Kalliojärvi.

Betonimiesten kausi oli katkerasta kalkista huolimatta loistava. Kolmekymmentä ottelua ja 27 voittoa.

– Turha on jäädä surkuttelemaan menneitä, suunnataan katseet eteenpäin ja aletaan rakentamaan uutta kautta, kuittasi Kalliojärvi.


Kyky-Betset haluaa portaalimme välityksellä kiittää kaikkia kannustajiaan, tukijoitaan ja erityisesti alati ahkeraa talkoo porukkaa.

Ilman teidän panosta emme olisi 1-sarjan toivotuin vastustaja !


 

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI