LENTOPALLOTULOS | Kyky-Betset väänsi väkisin yhden erän TuTo:lta

0
KyKyn eväät eivät riittäneet tälläkään kertaa "turkulaisia" vastaan. (KyKy)

KyKy-Betset – TuTo Volley  1-3  (21-25, 17-25, 31-29, 17-25)

Kyky-Betsetin syyskausi päättyi harmilliseen kotitappioon Turun Tovereille. Kolmas perättäinen häviö jäi ”kismittämään” niin joukkuetta kuin kannustajia. Miesten Ykkösarjan joulutauko tulee nyt tarpeeseen ja se on käytettävä tehokkaasti omaksi eduksi. Betonimiesten on rapattava kasaan kohtuullinen ryhtiliike, jos se mielii kahdeksan sakkiin alkusarjan jälkeen. Kaikki on täysin mahdollista ja valmentaja Hannu Kalliojärven mukaan muutosta vaaditaan erityisesti koko miehistön henkisellä osastolla. Materiaali on Kyky-Betsetissä tälläkin kaudella sen tasoista, että se riittää parempiin suorituksiin.

TuTo Volley taisteli sunnuntai-illan ottelussa Kyyjärven liikuntahallissa hyvällä asenteella ja iloisella ilmeellä. Kaveri antoi niin sanotusti kättä pallolle. ”Ankkuri kasvatti” Tuomas Siirilä ja Ossi Rumpunen tehtailivat pisteitä liki joka passista. Passari Jani Puputti vei meidän torjuntaa kioskille ja mies nautti onnistumisista.

Kotijoukkue Kykyn nuorukainen Miko ”Mosse” Kostamo ilahdutti muutamilla puolustuksilla , muuten ilon aiheet olivat isäntäjoukkueen esityksissä vähissä.

Palkitut: (vas) TuTon ”järvipohjalainen” Tuomas Siirilä ja KyKyn Ville Heiskanen

Otteluisäntänä toimineen POP -pankki Kyyjärven tj. Urpo Ojala palkitsi joukkueittensa parhaat pelaajat: TuTon Tuomas Siirilä ja KyKyn Ville Heiskanen.

Joulun jälkeen 5.1. 2020 klo 15.00 jatketaan kotisalissa, kun vieraaksi saapuu Napapiirin Palloketut 

Kyky-Betset joukkue toivottaa Hyvää Joulua kannattajilleen ja lupaa palata tauolta entistä kovempana !


 

PTV mansikkasumppa1

JÄTÄ KOMMENTTI