LIIKUNTA | Kuvakooste Alavolin kevätnäytös tapahtumasta 12.5.

0

Alavolin Gymnaestrada-ryhmä lähtee edustamaan tulevana kesänä Järvi-Pohjalaista nasvoimistelua Suomen joukkueen mukana suureen kansainväliseen liikuntapahtumaan Sveitsiin ( Kuva: Jukka Ketonen/jpnews.fi )
Alajärven Naisvoimistelijoiden ja Hoiskon Naisvoimistelijoiden sulautuessa tänä vuonna yhdeksi liikuntaseuraksi syntyi Alajärven Voimistelu ja liikunta eli lyhyemmin Alavoli.

Kun kaksi, paikkakunnalla pitkän naisvoimisteluperinteen omaavaa, seuraa yhdistettiin muodostui niistä osallistujamääriltään merkittävä uusi laaja-alainen ja monipuolinen alajärveläinen liikunta ja voimisteluseura kokonaisuus.

Virallisen Alavolin ensimmäinen kevätnäytös esitettiin yleisölle Alajärven koulukeskuksen liikuntasalissasalissa viime viikon torstai-iltana (12.5.)

Mukana illan monipuolisessa esiintyjäkaartissa oli ryhmiä omilla ohjelmillaan pienemmistä satujumppalaisista aina tyttöjen, nuorten ja varttuneempien naisten valioryhmiin saakka.

Ohjelmassa nähtiin tälläkin kertaa tyttöjen taidonnäyte niin sanotusta sirkusvoimistelusta, jossa voimistelijat tekevät liki akrobatiaa vaativia temppuja telineellä.

Kokonaan uusi tuttavuus Alavolin kevään näytöksessä oli hyvin amerikkalais ”coyntry and western” henkinen liikuntamuoto. Kysymyksessä oli vastikään seuran toimintaan mukaan otettu Kantritanssi-liikunta. Kantritanssijat ovat luonnollisesti pukeutuneet hattuja ja bootseja myöten aitoon”lännen” henkeen, sekä heitä liikuttavana musiikkina kuullaan tietenkin kantri-musiikkia.

Koulukeskuksen liikuntasaliin oli arki-illasta sekä jääkiekon MM-kisoista huolimatta kertynyt mukava määrä yleisöä seuraamaan rytmikkäitä ja vauhdikkaita esityksiä.

Tilaisuudessa seura muisti perinteitä noudatellen, palkinnoin ja kukkasin, myöskin seuran ahkeria toiminnassa mukanaolevia voimistelijoita, ohjaajia ja vaikuttajia.

KEVÄTNÄYTÖKSEN KUVAGALLERIA

(Klikkaa kuvista, näet ne suurempina!)

Kaikki kuvat © Jukka Ketonen/jpnews.fi

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI