LUKIJAKUVA | Kovat pohjalaispakit LATVALA – UTUNEN luistelevat välierässä Sveitsiä vastaan!

0
Suomen nuorten alle 20-vuotiaiden MM-joukkueen takalinjoilla pelaavat pohjalaispakit Otto Latvala ja Teemu Utunen (lukijakuva/jpnews.fi

Näin meitä avitetaan ja uutisoidaan hyvän kumppanuuden ja yhteistyön merkeissä heti alkuvuodesta. Kiitos siitä muun muassa tämän kuvan lähettäjälle, joka oli paikalla katsomossa Suomen jääkiekkomaajoukkueen alkusarjan yhdessä ottelussa Kanadan Victoriassa. Nyt ”päät pois pensaasta” muutkin ja rohkeasti mukaan ja ”ulos” somen kaverilta-kaverille palstoilta tiedottamaan aitoon verkkomediaan ja tarjoamaan uutisia Järvi-Pohjanmaan ja Suomenselän seutukuntia koskettavista ja tapahtumista.

Kerrottakoon (jos joku ei satu sitä vielä tietämään), että kuvamme sankarit ovat  Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen puolustajapari Alajärveltä kotoisin oleva Järviseudun Pallokerhon (JPK) kasvatti OTTO LATVALA ja Kokkolan Hermeksen kasvatti TEEMU UTUNEN.

Molemmat nuoret miehet ovat iskeneet pakin tontiltaan Kanadassa käytävässä MM-turnauksessa jo maalin mieheen. Ensimmäiset ikäluokkansa MM-jäillä. Utusen iskemä veto Kanadan joukkueen huippumaalivahdin selän taakse tarkalla oikean yläkulman rannevedolla oli alkuvuoden kiekkoilun mykistävä hetki. Suomi voitti jääkiekkofanaattisen isäntämaan joukkueen ja pudotti sen historiallisella tempullaan pois jäljellä olevista mitalipeleistä. Nuorten MM-jäitä on pelattu 14 vuonna ja tunnetusti väkevä Kanada on selvittänyt aina paikkansa mitaliotteluihin. Anyway. Suomi kohtaa perjantain ja lauantain välisenä yönä Ruotsin totaalisesti romahduttaneen Sveitsin maajoukkueen. Tohdimme veikata, että voitollaan kotiyleisönsä tukeman Kanadan kaatanut Suomi avasi pahimmat lukot loppuottelupaikkaan. Jännittävää otteluyötä!


 

JÄTÄ KOMMENTTI