METARUUSLIIGA | KyKy-Betset haastaa Vantaa Duck’sin sunnuntaina Kyy York Areenassa.

0
Betonimiesten päävalmentaja Eduard Venski jakaa ohjeita Kokkolan Tiikereitä vastaan käydyn ottelun tauolla. (Kuva: KyKy)

Kyyjärven liikuntahalli on saanut, osin miesten Mestaruusliigan myötä, uuden nimen. Tuskin nimi kuitenkaan horjuttaa Vantaan ”Mahti Ankkoja”. Kyyjärven Kyky-Betset isännöi nyt viikonloppuna historiansa kolmannessa Mestaruusliigan ottelussa kotivieraaksi saapuvaa sarjan eteläisimmän Suomen joukkuetta”Hesan” kupeesta.

Betonimiesten kohtaaminen on ollut Korson Vedon lentopallomiehistölle aina juhlapäivä ja voittoa ei ole Nopolan pojille annettu. Ducks aloitti sarjan Loimun vieraana tappiolla ja kotona Akaalta irtosi piste 2-3 tuloksella.

Lauantaina Lumossa Ducks kohtaa KyKy-Betsetille taipuneen Kokkolan Tiikerit. Tämä ottelu onkin hyvä mittari betonimiehille.

Treeniviikko on sujunut mallikkaasti ja jopa uutta verta on tyrkyllä rivistöön. Otto Keinonen ja Aleksi Oksanen liittyvän KyKy-Betsetin vahvuuteen. Kaksikko on JyLen juniorikoulun tuotantoa ja 18-vuotiaille nuorille kehitysaskel uralla.

 

KYY YORK AREENA

Kyky-Betset   vs.   Vantaa Duck’s

Sunnuntaina 9.10. kello 17.00


 

JÄTÄ KOMMENTTI