Mikko ja Mika Väliaho – lentopalloa Hautakylältä huippuseuroihin

0
vas. Mikko ja Mika Väliaho

Soinin Hautakylän liikuntasalilla pelattiin aikoinaan ”äijälentistä”, tuolloin oli kentällä pari nuorempaakin pelimiestä, Väliahon Mikko ja Mika. Nämä pojat olivat pian niin pitelemättömiä, että alkoi ”äijien” maine pelimiehinä kärsiä.

Mikon kohdalla pelaajakyvyt olivat sitä luokkaa, että ajokortin saatuaan hän aloitti pelaamisen Kyyjärvellä. Kolme vuotta hän pelasi KyKy Betsetin riveissä  ja sieltä tie vei Savoon. Pielaveden Sammossa Mikko pelasi 7 vuotta. Hän asuu edelleen Siilinjärvellä, -joten raskastahan se reissaaminen on, mutta toisaalta lapsuuden koti on lähellä-.

Mika pelaa nyt jo viidettä vuotta Kyyjärvellä ja sitä ennen pari vuotta Alajärvellä. Mika asuu edelleen Hautakylällä. Sivuhommina on töitä Visit Hautakylä Oy:n puitteissa, johon myös Mikko osallistuu. Mika on tyytyväinen tämänhetkiseen elämäänsä Soinissa.

Veljekset kiittelevät joukkuettaan ja etenkin valmentajaansa Hannu Kalliojärveä. Hänen panoksensa on ollut tärkeää veljesten kehityksessä. Myös Mikon paluu takaisin Kyyjärvelle on paljolti valmentajan ansiota.

(vas,) Päävalmentaja Hannu Kalliojärvi, kapteeni Henri Huumarkangas ja yleispelaaja Mika Väliaho

Seuraavat kotiottelut Kyyjärvellä:

La 17.11. KyKy-Betset – Fin-18 Kuortane, la 25.11. KyKy-Betset – Napa

 

 

 

 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI