Miniskidit toivat ”pojan” pääsiäiseksi kotiin!

0
Tampereen VKC- turnausvoitto JPK:n miniskideille 2014
Tampereen VKC- turnausvoitto 2014 JPK:n miniskideille

Ville Joensuu

TAMPERE

JPK:n miniskidit matkasivat pääsiäisenä legendaariseen Tampereen Hakametsän jäähalliin näyttämään talven aikana hankittuja taitojaan. Hakametsän hallissa pelattiin Voitelukeskus-Cup, Tapparan junioreiden kevätturnaus.

Vaikka pitkäperjantain aamu aukenikin sään puolesta koleana, miniskideille se muuttui lämpimäksi heti ensimmäisestä pelistä lähtien ja lauantaina lämpö sen kuin nousi. Lopputulos oli huima: Kaikki pelit voitettiin ja ”poika” tuotiin Järviseudulle!

Ensimmäinen peli Tapparaa vastaan päättyi lukemiin 3-2. Pelikone vielä vähän yski, mutta myös seuraava peli Espoon Bluesia vastaan voitettiin luvuin 5-1. Perjantain viimeinen peli Porin Ässiä vastaan oli kotijoukkojen kannalta turnauksen jännittävin. JPK oli jo tappiolla 0-2, mutta nousi hurjalla taistelulla ensin tasoihin ja lopuksi 3-2 voittoon!

Lauantain pelit olivat aina vain parempaa näytöstä miniskideiltä. Ensin kaatui Blues 2-4 ja loppuottelussa Lohjan Kisa-Veikot 4-0. Erityisesti puolustuspeli miniskideillä toimi mahtavasti, eivätkä vastustajat päässeet juuri maalipaikkoihin. Maalivahtina loistavasti pelannut Roosa Nuolikoski hoiteli sitten loput kiekot hanskansa alle.

Vaikka turnauksen ajankohta verotti pelaajien rivejä, JPK sai joukkueen kasaan kolmen Lapuan Virkiästä lainatun taiturin avulla. Joukkueessa pelasivat Oskari Ala-Häivälä, Elias Hautamäki, Toivo Joensuu, Roosa Nuolikoski, Joonas Oikari, Julius Rintala, Lauri Rintala, Jonatan Seppälä sekä Virkiän vahvistukset Luukas Hänninen, Anni Ylinen ja Teemu Ylinen.

Miniskidejä ovat valmentaneet Juha Matintupa, Esa Mäntyniemi, Jere Rintala sekä Sami Seppälä. Joukkueenjohtajina ovat toimineet Ari Niemenaho ja Juha Särkijärvi.

JÄTÄ KOMMENTTI