NESTE RALLI | Töysän Jari-Matti Latvala lähtee jahtaamaan jo kolmatta Suomen osakilpailuvoittoa!

0
Jari-Matti haki hyvää tuntumaa viikonlopun hyppyreihin Ruuhumäen shakedownista (
J-M Latvalan alkuravistelu Neste Ralliin onnistui mainiosti aikaisin aamulla Ruuhimäessä (AKK Sports Oy/ Taneli Niinimäki)

Kolmatta perättäistä Neste Rallin voittoa tavoitteleva Jari-Matti Latvala oli Testi-EK:n ”shakedownin” nopein kuljettaja.

Volkswagen-kuljettaja teki 4,81 kilometrin pituisella Ruuhimäen erikoiskokeella parhaan ajan 2.05,5 kolmannella yrityksellään ja löi tallikaverinsa Sebastien Ogierin ja Andreas Mikkelsenin puolella sekunnilla. Mikkelsen, edellisen osakilpailun Puolan MM-rallin voittaja, ajoi neljännellä yrityksellään saman ajan kuin Ogier.

Hyundain Thierry Neuville oli vain kymmenyksen Ogieria ja Mikkelseniä hitaampi, ja Neuvillen tallikaveri Hayden Paddon oli M-Sportin Mads Østbergin jälkeen kuudes.

Ott Tänak oli toipunut Mikkelsenille Puolassa kokemastaan tappiosta. DMACK World Rally Team Ford-kuljettaja oli ensimmäisillä vedoilla kaikkein nopein, mutta päätyi seitsemänneksi.

Abu Dhabi Total World Rally Teamin kaksikko Kris Meeke ja Craig Breen tekivät identtiset ajat Citroën DS3 WRC-autoilla. He sijoittuivat kahdeksanneksi ja yhdeksänneksi ennen Huyndain Kevin Abbringia, joka tuuraa loukkaantunutta Dani Sordoa .

Yazeed Al-Rajhi koki draamaa heti alussa: hän kaatoi Fiestansa, mutta pystyi jatkamaan.

Pontus Tidemand oli nopein WRC2-kuljettaja yhdeksän sekunnin kymmenystä edellä Skoda-kollegaansa Esapekka Lappia. Ole Christian Veiby oli kärjessä WRC3:ssa ja Junior WRC:ssä Andrea Crugnolan ja Juuso Nordgrenin edellä.

Jari-Matti haki hyvää tuntumaa viikonlopun hyppyreihin Ruuhumäen shakedownista ((AKK Sports Oy/ Taneli Niinimäki)
vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI