Niilo Piiponniemi kutsuttiin takaisin Sotkamon Jymyn väreihin

0
Niilo Piiponniemi pelasi Ankkureissa usein kultakypärä päässä (Kuva: K-Media/JK)
Niilo Piiponniemi pelasi Ankkureissa usein kultakypärä päässään (Kuva: Jukka Ketonen)
Alajärven Ankkureissa alkukauden vuokralla pelannut Niilo Piiponniemi palaa takaisin, lähes joka ikisen vastustajansa kaudella voitaneen, Sotkamon Jymyn miehistöön. Niilo on Jymyn käytettävissa heti sunnuntaina, kun Sotkamon Jymy saa kotikentällään vastaansa sen jo kerran yllättäneen Kankaanpään Mailan.

Kainuuseen palaava haapajärveläinen Piiponniemi vastaa Jymyn kotisivuilla

– Hieno tunne palata takaisin, vaikka reissu olikin pelillisesti tosi hyvä. Pääsin ulkopeliin ja sisälläkin tuli välillä hyvää roolia, Niilo kertoo.

Piiponniemi myöntää, että olo on kuin kotiin palaisi.

– Eilen oli pientä haikeutta ilmassa Alajärven paidassa pelatun pelin jälkeen, että minä jätän nämä pelikaverit. Nyt kuitenkin olo on se, että kohtahan ne vasta löytyvät, hän toteaa.

Niilo on pelannut tällä kaudella yhteensä 20 ottelua, joissa hän on lyönyt yhden ja tuonut 14 juoksua. Kärkilyöntejä hän on kerännyt yhteensä 65 kappaletta.

Jymyn pelinjohtaja Mikko Kuosmasen mukaan Niilo tuo joukkueeseen kaivattua etenemisvoimaa.

– Niilon rooli etenijänä on ilman muuta tärkeä. Hän tuo sen lisäksi mahdollisuuksia myös ulkopeliin ja ykköstilanteen purkamiseen, Kuosmanen selventää.

Alajärvellä jo hyvin vastuuta ja roolia joukkueessa saaneen Piiponniemen lähtö tuo entistäkin synkempiä pilviä. Pelinjohtajien tiedostetut ongelmat lisääntyivät jälleen, kun sen viimeinenkin vuokrapelaaja lähti.

Jos Ankkurit ei saa sairastuvalta miehiä pelikuntoon, on koko kauden siipirikkona horjunut Superpesijoukkue totisen paikan edessä. Heittopussia ei takavuosien maineikkaasta Ankkureista olisi toivonut kukaan.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI