Nyt lähdetään liikkumaan!

0
Nyt kaikki lenkille!

Kaikki mukaan Team Alajärven yhteistreeneihin!

Koronan aiheuttamia rajoitteita ollaan purkamassa ja nyt voi jo pienellä porukalla kokoontua. Tule mukaan tapaamaan kavereita kivan liikunnan merkeissä. Rentoa yhdessäoloa, jutustelua ja kevyttä liikuntaa. Pyydä naapurikin mukaan. Nautitaan kesästä ja pidetään toisistamme ja itsestä hyvää huolta.

Liikunta-Aalto yhteistyökumppaneineen tarjoaa erilaisia yhteistreenejä kaikenikäisille Team Alajärveläisille. Yhteistreenit starttaavat torstaina 11.6. klo 18 Tapani Tallbackan vetämällä kevyellä kävelylenkillä ja venyttelyllä pururadalla. Treeniin ovat tervetulleita kaikki! Seuraavana iltana perjantaina 12.6. klo 18 treenit jatkuvat kaupungintalon ja kirjaston takana olevalla nurmialueella (Aaltopuisto) Tuija Silver-Lagerin vetämällä kahvakuulajumpalla. Seuraavalla viikolla 16.6. Liikunta-Aallon urheilijat Janette Lepistö ja Eucabeth Kivikangas vetävät koko perheelle sopivan keihäs-/kuulaillan, jossa sekä lapset että aikuiset pääsevät testaamaan ohjatusti erilaisia välineitä. Liikunta-Aallon ja Ogoloma Triathlonin juoksukoulu startti on Ankkurikentällä 17.6. ja Cooper-testi ja Ukk 6 min kävelytesti järjestetään 24.6.
Kaikki treenit vedetään rennolla fiiliksellä ja tarkoitus on saada mukava puna poskiin ilman loukkaantumisia! Treenit ovat ilmaisia ja ennakkoilmoittautuminen suotavaa. Lisätietoa ja lisää treenejä tulossa: liikunta-aalto.fi/aktiivikesa2020
Team Alajärven yhteistreenit kesäkuussa 2020:
11.6  klo 18 Kevyt kävelylenkki ja venyttely Keskustan pururadalla, vetäjä: Tapani Tallbacka
12.6. klo 18 Kahvakuulatreeni kaupungintalon ja kirjaston takana olevalla nurmialueella (Aaltopuisto), vetäjä: Tuija Silver-Lager
16.6. klo 18 Koko perheen keihäs-/kuulailta Ankkurikentällä, vetäjät: Janette Lepistö ja Eucabeth Kivikangas
17.6. klo 18 Juoksukoulu startti, juoksutekniikkaa ja teoriaa, lyhyt yhteislenkki. Vetäjät: Ogoloma Triathlon
24.6. klo 19 Cooper-testi ja Ukk 6 min kävelytesti Ankkurikentällä. Vetäjät: Ogoloma Triathlon ja Liikunta-Aalto.

Kaikissa treeneissä huomioidaan koronaviruksen leviämisen ehkäiseminen ja  treenihin osallistuvia pyydetään noudattamaan seuraavia hygieniaohjeita:

  • Saavu paikalle vain terveenä. Jää kotiin mikäli sinulla on pieniäkin hengitystieoireita. Parantele itsesi kunnolla ennen kuin tulet yhteislenkille.
  • Noudata koko tapaamisen ajan kahden metrin turvaväliä.
  • Sylkeminen ja nenän niistäminen jonossa on ehdottomasti kielletty. Mikäli sinun tarvitsee sylkeä tai niistää nenäsi, tee se taukojen aikana tai hakeudu porukan viimeiseksi. Pidä huolta siitä, että muut eivät altistu pisaroille.
Alajärven Liikunta-Aalto 2020 hankkeen rahoittaa Leader Aisapari.

JÄTÄ KOMMENTTI