Erämessut 21
Ähtäri zoo-kesä21
Lauantai 24.7.2021 | Tiina, Kirsti, Kirsi, Kiia, Krista, Kristiina, Tinja

PESÄPALLO | Ankkurien B-pojat pronssipelissä Hyvinkään Tahkoa vastaan Kitrolla lauantaina

0
B-pojat 2019- pelinjohtajineen (Ankkurit)

Harmillisen niukasti SM-loppuottelusta ulos jääneellä Ankkurien B-pojilla on kuitenkin mahdollisuus napata pronssimitalit kaulaan nyt lauantaina Kitrolla.

B-poikien joukkue haki viime sunnuntaina Hyvinkäältä huipputärkeän vierasvoiton ensimmäisessä pronssiosaottelussa ja tavoittelee siten lauantaina ´paras kolmesta` sarjan katkaisemista Kitrolla.

Alajärven B-poikien hienon kauden toivotaan päättyvän jo Kitrolla mitalijuhliin. Viime sunnuntaina B-pojat haki loistavan voiton Hyvinkäältä supervuoron jälkeen 1-2 (4-6, 6-2, 0-1) ja tulevana lauantaina sarja on mahdollisuus laittaa pakettiin. Pronssiottelu Kitrolla alkaa kello 15.00. Häviö Tahkolle kotona tietäisi matkaamista vielä sunnuntaina Hyvinkäälle. Nyt tarvitaan myös yleisön tukea kannustamaan poikia pronssille!

”Hymy ja hassuttelut kuuluu meidän juttuun”, kertoo joukkueen 2 pj. Santeri Särkinen.

B-poikien 2 pelinjohtaja Santeri Särkinen on tehnyt koko kesän joukkueen eteen hienoa työtä yhdessä joukkueen 1pj. Eemil Peltomäen kanssa. (Kuva: Jari Mäki-Kuutti/Fotokuutti)

– Hyvällä fiiliksellä lähdetään hakemaan toista voittoa. Sunnuntain kamppailu oli hieman ”tunnusteleva” ja ailahtelevainen peli. Tärkein eli voitto saatiin kumminkin haettua ja näin ollen saatiin sarja meille katkolle kotikentälle. Tahko tulee todennäköisesti parantamaan otteitaan sunnuntaisesta, joten meidänkin pitää parantaa peliämme ja keksiä keinoja saada Tahkon vaarallisia runkopelaajia kiinni. Tällä viikolla ollaan reenattu fysiikkaa, lajia sekä paranneltu vammoja. Meininki reeneissä on ollut arvojemme mukaisesti terävää ja totista, mutta ei vakavaa. Hymy ja hassuttelut kuuluu meidän juttuun. Nyt on alajärveläisillä pesisihmisillä mahdollisuus tulla katsomaan ja kannustamaan oman kylän pojista koostuvaa B-poika joukkuetta, joka taistelee SM-pronssista. Joukkue toivottaa kaikki tervetulleiksi Kitrolle lauantaina klo 15. Viimeksi mitalipelejä Kitrolla on nähty vuonna 2010, Santeri Särkinen muistuttaa.

Ankkuri-joukkueeseen ovat kaudella kuuluneet seuraavat:

PELAAJAT:

Elmeri Koivusalmi
Joona Peltokangas
Martti Viitasalo
Vili Siltala
Lassi Keisala
Antton Peltomäki
Jami Lassila
Kasper Mäkelä
Niko Nygård
Tuukka Etula
Lauri Ihamäki
Jere Peltomäki
Santtu Mattila
Matias Viitasaari

VALMENNUSTIIMI:

Pelinjohto: Santeri Särkinen ja Eemil Peltomäki

Huoltaja: Janne Koivusalmi

Fysiikkavalmennus: Veijo Vannesluoma

 

B-poikien Suomen mestaruuuden 2019 vei Sotkamon Jymy ja hopeaa voitti Kiteen Pallo.


 

JÄTÄ KOMMENTTI