PESÄPALLO | Ankkurien Nestori Yli-Sissala valittiin kuukauden pelaajaksi

0
Nestori Yli-Sissala on Ankkurien paras niin sisä- kuin ulkopelissään. (JK/Arkisto))

Virpi Hukka ja Patrik Wahlsten kuukauden pelaajat Superpesiksessä

Tamperelaisen Manse PP:n paitaan tälle kaudelle siirtynyt Virpi Hukka ja Koskenkorvan Urheilijoiden jokeritykki Patrik Wahlsten on valittu Superpesiksen heinäkuun pelaajiksi. Ykköspesiksessä vastaavan kunnian saavat raahelaisen Pattijoen Urheilijoiden Viivi Partanen ja Alajärven Ankkureiden Nestori Yli-Sissala.

Miesten Superpesiksessä yksi kauden upeimmista lyönneistä nähtiin Tampereella, kun Koskenkorvan Urheilijoiden jokeritykki Patrik Wahlsten iski ”lapalaakan” kolmoskulmaan. Pajatso kilisi tyhjäksi ja Wahlsten siirtyi lyöjätilaston ykköspaikalle, jota Vaasan Mailan Junioreiden kasvatti pitää yhä ylivoimaisesti hallussaan ennen lauantain ottelua 2+45 lyödyllä juoksullaan. Kärkilyöntejä on kasassa tilaston kahdeksanneksi oikeuttavat 72. Viidessä ottelussa 11:stä joukkueensa parhaana palkittu Wahlsten on kotiuttanut paljon kovilla lyönneillä, joiden onnistumiseen on vaadittu laatua. Heinäkuun pelaaja on erityisen arvokas joukkueelleen.

Nestori taipuu moneksi…(JK/K-Media)

Partanen ja Yli-Sissala Ykköspesiksen palkitut

Takaoven kautta naisten Ykköspesikseen sarjanousijana lähtenyt Pattijoen Urheilijat Raahesta on yllättänyt monet ja voittanut kaikki kymmenen pelaamaansa ottelua. Paikkakunnan oma kasvatti, vasta 16-vuotias Viivi Partanen kuuluu joukkueen ehdottomiin onnistujiin. Etenijätilaston kärkinimi ottelukohtaisesti katsoen on mennyt kaikissa kauden otteluissa kentälle häkellyttävät 44 kertaa 47:stä ja voittanut pesänvälejä vahvalla etenemisellään. Kuukauden pelaajaksi valittu Partanen on merkkauttanut tilastoihin tällä kaudella myös ensimmäiset Superpesiksen ottelunsa, tuodut juoksut ja kärkilyönnit, jyväskyläläisen Kirittärien joukkueessa.

Uudistunut Alajärven Ankkurit hakee uutta nostetta Ykköspesiksestä. Nuoren joukkueen tukipilari on alkukaudella ollut niin sisällä kuin ulkona vaihtaja-linjapelaaja Nestori Yli-Sissala, joka palkittiin heinäkuussa viidesti Ankkureiden parhaana kahdeksassa ottelussa. Tehojen valossa tulosta on syntynyt 1+4 lyödyn, 8 tuodun sekä tilastoykköseksi oikeuttavien 56 kärkilyönnin muodossa. Heinäkuun pelaajan onnistumisprosentti kärkilyönneissä on komeasti yli 70.


 

PTV mansikkasumppa1

JÄTÄ KOMMENTTI