PESÄPALLO | Yli-Sissala, Viitasalo ja Penninkangas jatkavat Ankkureissa

0
Penninkangas vahvisti option kaudelle 2021. 1. pelinjohtajana jatkaa myös Santeri Särkinen (JK/K-Media)

Alajärven Ankkurit rakentaa jo nyt ensi kesän edustusjoukkueen runkoa. Seura allekirjoitti ennen kuluvan kauden päättymistä jatkopahvit Ykkössarjan kuukauden pelaajan, joukkueen kapteenin Nestori Yli-Sissalan kanssa, Sekä Ykkösen runkosarjan lyöjäkuninkaan Martti Viitasalon ja kauden aikana roimasti tasoaan nostaneen superpesispelaajan Mikael Penninkankaan kanssa.

Nestori taipuu moneksi…(JK/K-Media)

Seurasta kerrottiin iloisia uutisia tänään, kun kapteeni Nestori Yli-Sissala, Martti Viitasalo ja Mikael Penninkangas käyttävät optionsa kaudelle 2021 ja ovat siten Ankkurien käytössä. Nestori on koko kesän ollut miesten Ykköspesiksen parhaita pelaajia niin sisällä kuin ulkona. Nestori vaihtaa sisäpelissä kovalla prosentilla ukkoa pesiltä toisille. Ulkopelissä Nestori on melkoinen työmyyrä ja miestä palaa pesille tiuhaan tahtiin. Martti Viitasalon sopimus on tulevaisuuden visiossa tärkeä Ankkureille. Vaarallisesti vasurilta lyövä Viitasalo kehittyy vuosi vuodelta ja tulee tekemään tuhojaan vastustajan ulkokentään myös jatkossa. Myös vasemmalta iskevä Mikael Penninkangas tunnetaan monipuolisena lyöjänä ja vielä kun nopeutta löytyy niin ”Pennari” onkin erittäin tärkeä sopimus Ankkureille. Ulkopelissä Mikael nähdään yleensä kopparina, mutta voidaan tilanteen vaatiessa sijoittaa myös muille ulkopelipaikoille.

Martti iskee ja tuo juoksuja (JK/K-Media)
Martti Viitasalo iskee ja Mikael Penninkangas etenee tehokkaasti (JK/K-Media)

 

SEURAAVAKSI ANKKURIT PELAAVAT NOUSUKARSINTASARJAN VÄLIERÄOTTELUSSA HAMINAA VASTAAN SUNNUNTAINA HAMINAN VALLIKENTÄLLÄ. SARJA JATKUU KIIHKEÄNÄ JO  KESKIVIIKKONA 2.9. KLO 17.00 ALAJÄRVEN KITRON PESÄPALLOSTADIONILLA !  PAKKO LÄHTEÄ PAIKAN PÄÄLLE SEURAAMAAN!

  

JÄTÄ KOMMENTTI