Pesiksen ja liikunnan iloa perheen pienimmille

0
(Kuva :Anna Tuomola)

Anna Tuomola

Alajärven Ankkurien järjestämä pesisliikkari käynnistyi vuoden alussa. Pesisliikkarin myötä Ankkurien toimintaan voi tulla mukaan jo 2-vuotiaasta alkaen. Ensimmäisellä kerralla pesisliikkarissa oli mukana yli 30 innokasta lasta sekä saman verran vanhempia.

Pesisliikkari on pienten lasten liikuntaharrastus, jonka pohjana toimii Olympiakomitean liikuntaleikkikoulu. Pesisliikkarissa tehdään monipuolisesti motorisia toimintoja kehittäviä pelejä ja leikkejä. Vanhempien ryhmissä tutustutaan myös pesiksen alkeisiin hiljallleen leikin ja liikunnan riemun lomassa.

Ankkurit järjestää pesisliikkaria tiistaisin 2-6-vuotiaille lapsille useammassa eri ryhmässä. Liikkarin ohjaamisesta vastaavat liikkari-koulutuksen käyneet vastuuohjaajat sekä apuohjaajat. 2-3-vuotiaden liikkari on perheliikkari ja vanhemmat ovat mukana jokaisella kerralla. Myös 4-6-vuotiaden ryhmissä vanhemmat ovat mukana kerran kuukaudessa perhetunnilla.

Lapset saavat jokaiselta tunnilta hauskan liikunnallisen kotitehtävän, joten iloinen liikunta jatkuu myös kotona yhdessä perheen kanssa. Vanhemmat saavat oman tietopaketin lasten liikunnasta. Lisäksi pesisliikkarilaiset saavat itselleen pehmomailan ja -pallon omaksi. Pesisliikkarin hinta sisältää vakuutuksellisen pesispassin.

Pesisliikkarit pidetään tiistaisin koulukeskuksen salissa:

2-3-vuotiaiden perheliikkari klo 17.00-17.45 ja 4-6-vuotiaiden liikkari klo 18.00-19.00.

Molempiin ryhmiin mahtuu vielä mukaan!

Lisätietoja: www.ankkuritpesis.fi/junnupesis/ tai junioripäälliköltä: p. 040 5940 484, s-posti: ankkurit.juniorit@outlook.com

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI