PESIS | PYRY ALANEN on Ankkurien uusi lukkari

0
Pyry Alanen AA lukkari 2021

Alajärven Ankkurit on kiinnittänyt MansePP:n riveistä Pyry Alasen (19) lukkariksi. Seuran mukaan Pyry tuo Ankkurien sisäpeliin lisää kaivattua nopeutta ja hän on myös loistava vaihtolyöjä. Lukkarina Pyry lupaa tuoda Ankkureille rohkeaa ja monipuolista peliä. Alanen ei ole ihan täysi tuntemattomuus Ankkureille, sillä nuorimies pelasi vuonna 2019 Ankkurien riveissä poikien Superpesistä eli on siten tuttu mies monelle joukkueessa.

”Itseltä löytyy pelihaluja pankista vielä normaalia enemmän, kun viime kausi meni loukkaantumisesta kuntoutuessa”

– Alajärveltä löytyy pitkät ja hienot perinteet pesäpallon saralta ja hienoa päästä itse osaksi tätä. Joukkue oli kesällä nuoresta keski-iästään huolimatta ykköspesiksen kärkeä ja hieno päästä nyt itse mukaan ensi kauden tarinaa rakentamaan. Sisäpelissä pystyn tuomaan joukkueelle lisää etenemisvoimaa ja ulkopelissä lukkarina pelaan rohkeaa ja monipuolista peliä. Itsellä löytyy pelihaluja pankista vielä normaalia enemmän, kun viime kausi meni loukkaantumisesta kuntoutuessa. Toivottavasti Ankkureiden kannattajat odottavat yhtä palavasti jo ensi kautta ja päästäisiin keväällä ottamaan mahdollisimman paljon katsojia Kitrolle! – Pyry toteaa.

Pelinjohtaja Santeri Särkinen on erittäin iloinen Pyryn kanssa toteutuneesta sopimuksesta

Potentiaalinen tulevaisuuden huippupelaaja, hienoa että saatiin kiinnitettyä Ankkuripaitaan. Sopii mainiosti nuoreen ja nälkäiseen joukkueeseemme. Haastava pelaaja ollut vastustajana, nyt onneksi päästään nauttimaan pelistä samalla puolella, myhäilee Särkinen.

Pyry Alanen on syntynyt 2001 ja hänen kasvattajaseuransa on Ruoveden Pirkat. Sisäpelissä joukkueen lukkarin rooli on etenijä / vaihtaja.

Ankkurien ensi kesän edustusjoukkue miesten Ykköspesiksessä alkaa pikku hiljaa muotoutumaan.  Alla tämän hetkinen sopimustilanne.

Pelaajat:
Pyry Alanen 1+0
Tuukka Etula 1+1
Juho Ihamäki 1+1
Lauri Ihamäki 1+1
Ville Keltikangas 1+0
Kasper Mäkelä 1+0
Ville Ojaniemi 1+2
Joona Peltokangas 1+0
Antton Peltomäki 1+1
Jere Peltomäki 1+0
Mikael Penninkangas 1+0
Vili Siltala 1+1
Martti Viitasalo 1+0
Nestori Yli-Sissala 1+0

Pelinjohto/Valmennus
Santeri Särkinen 1. pelinjohtaja
Toni Nevantakanen 2. pelinjohtaja


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI