Pesiskauden huipennus Saarikentällä – tietopaketti Vimpeliin menijöille

0
Saarikentän pesiskatsomoissa on tunnelmaa! KUVA AJALTA ENNEN KORONAA! (jpnews.fi/K-Media/arkisto)

Miesten superpesiskausi saa ansaitsemansa huipennuksen, kun Vimpelin Veto ja Sotkamon Jymy iskevät yhteen Saarikentällä lauantaina 24.9. kello 16. Ennakko-odotusten mukaan viidettä ratkaisevaa loppuottelua saapuu seuraamaan Vimpeliin runsaasti enemmän katsojia kuin kunnassa on asukkaita.

 

Molemmat joukkueet ovat voittaneet toisensa kerran kotona ja kerran vieraissa. Edessä on viides loppuottelu, joka päättyy toisen joukkueen juhliin ja toisen joukkueen katkeraan pettymykseen.

Alla on hyödyllistä tietoa viidenteen loppuotteluun saapuville.

1) Hanki ottelulippusi etukäteen, niin varmistat sisäänpääsysi ja vältät pahimmat jonot porteilla. Ennakkoliput myy Nelimarkan Leipomo Vimpelissä (Opintie 4, 62800 Vimpeli) ja Lipputoimisto netissä.

2) Vimpeli sijaitsee kantatien 68 varrella: Virrat-Ähtäri-Alajärvi-Vimpeli-Lappajärvi-Pedersöre-Pietarsaari. Julkisen liikenteen yhteydet ovat rajallisia pl. noin kerran vuorokaudessa kulkeva linja-autovuoro Seinäjoelle ja Veteliin (lisätietoa Matkahuollon sivuilta).

3) Saavu paikan päälle hyvissä ajoin, sillä katsomot ja parkkipaikat täyttyvät nopeaan tahtiin. Portit Saarikentälle avataan kello 14.

4) Varaathan käteistä rahaa mukaan, niin myyntipisteet pystyvät palvelemaan asiakkaitaan nopeimmin.

5) Muistathan noudattaa superpesisotteluiden turvallisuusmääräyksiä kaikkien katsojien turvallisuuden takaamiseksi. Laiminlyönnit saattavat aiheuttaa henkilön poistamisen ottelutapahtumasta. Alkoholijuomien, laserkynien, savujen, soihtujen ja muiden palovaaraa aiheuttavien esineiden sekä teräaseiden tuominen ottelutapahtumaan on ehdottomasti kielletty. Poliittiset kannanotot lakanoiden ja banderollien muodossa eivät kuulu pesäpallo-otteluihin. Rasistisia mielenilmauksia ei sallita missään muodossa ottelutapahtumassa.

6) Paineilmatorvet ja megafonit eivät kuulu pesäpallo-otteluihin. Myös rumpujen käyttö syötön aikana on kielletty.

7) Nautitaan kauden huipennuksesta positiivisesti kannustaen ja muistetaan keskinäinen kunnioitus kaikkien ottelutapahtuman osapuolien välillä. Syksy on pesäpalloilijan ja pesisfanin parasta aikaa.

JÄTÄ KOMMENTTI