PESISPOMMI! | Dahlström sairastuvalle-”farmarit” Kellokoski ja Rinta-aho saivat komennuksen Ankkureista Vetoon!

0
Matias Rinta-aho on kuulunut Ankkureiden Ykköspesis-sarjajohdon takuumiehistöön.

Matias Rinta-aho on kuulunut Ankkureiden Ykköspesis-sarjajohdon takuumiehistöön. ............. ( Kuva: Jukka Ketonen) Suurenna klikkaamalla kuvasta!
Jos on kimurantti peli pesäpallo sinällään, niin yllättäviä käänteitä asiat saavat myös varsinaisten otteluiden ulkopuolellakin.
Jere Dahlsrömin umpilisäke alkoi vihoittelemaan kesätauolla ennen Itä-Länsi otteluja ja vie miehen sairaslomalle koko heinäkuun ajaksi.
Jeren poissaolo ottelutapahtumista aiheuttaa myös kahdelle seurajoukkueelle aikamoisia järjestelyjä. Kyseessä kun eivät taida tällä hetkellä olla ne ihan tavalliset joukkueet.
Molemmat Vimpelin Veto ja Alajärven Ankkurit kun sattuvat molemmat johtavan ja jahtaavan sitä parasta menestymistään omalla sarjatasollaan.

Tulevan sunnuntain Itä-Länsi-ottelussa jokeripaidan pukee ylleen saman seuran Janne Mäkelä, jolle arvo-ottelu on uran ensimmäinen. Tsemppiä Jannelle!

Dahlströmin umpilisäke leikattiin juhannuksena Vaasan keskussairaalassa, joten suuri mestarisuosikki joutuu pärjäämään ainakin heinäkuun loppuun saakka ilman ykköstykkiään.

Vimpeli nostaa  kokoonpanoonsa Alajärven Ankkureiden ykköspesisjoukkueesta Kari Kellokosken tai Matias Rinta-ahon.

Mutta mistä nostaa Ankkurit Vetoon siirtyvien ”farmarien” tilalle samaan suoritustasoon kentällä ja kiihkeässä ottelutilanteessa pystyvät taistelijan luonteen omaavat pelimiehet?

Sama kohtalo tuntuu vaivaavan ylöspäin pyrkiviä ankkurilaisia, kuin aikaisempinakin vuosina. Kauden toinen jakso on näyttänyt useammin kuin kerran mitallin nurean puolen.

Jos oli lyöjäsuperkunkku Dahlströmin ”pakkoloma” suurenlainen menetys koko valtakunnan eliittimestaruutta havittelevalle kokeneelle Vedon joukkueelle, on se sitä erityisesti vielä itsetuntonsa kanssakin ajoittain kamppailevalle Ankkuri-organisaatiolle.

Ylivieska tulee Kitrolle heinäkuun seitsemäs päivä, kun syyskierros otteluista tauon jälkeen pyörähtää käyntiin.

Aikaa ”mieskadon” paikkaamiseen on todella vähän, jos ollenkaan.

Löytyykö se viimeinen oljenkorsi kuitenkin oman seuratyön pitkäjännitteisestä juniorikasvatuksesta?

Eletään mielenkiintoisia aikoja, eletään myös uskottavan ankkurilaisen pesapalloilun erästä kulminaatiopistettä!

vanhat kuorma-autot tukim