Simpsiölle suunnitellaan hyppyrimäkeä!

3
(arkistokuva: kuva ei liity oheiseen juttuun)
(arkistokuva: kuva ei liity oheiseen juttuun)
(arkistokuva: kuva ei liity oheiseen juttuun)

Lapuan Simpsiön rinne- ja hiihtokeskukseen kaavaillaan 55 metrin muovimäkeä.

Uusi mäki tulisi samalle paikalle, missä on nyt talvisin Simpsiön luonnonmäki, jossa on ponkaistu parhaimmillaan lähes 30 metrin siivuja.

Toimitusjohtaja Martti Kivisaaren mukaan mäki edellyttää, että vauhtia ylämäkeen pitää saada nykyistä hyppyriä enemmän. Samalla se merkitsee myös sitä, että alastulorinnettä pitää jatkaa.

Suunnitelmasta on palaveerattu viimeksi torstaina.

PTV mansikkasumppa1

3 KOMMENTTIA

  1. Missä Etelä-Pohjanmaalla on toimivia hyppyrimäkiä!?
    Eikös Seinäjoen mäkikin ole purettu jo pois?
    Olis tosi mahtavaa, jos lakeuksilla vois käydä seuraamassa aitoja mäkihyppykisoja.

    • Tietääkseni ainakin Karijoelta tämmönen löytyy ,taitaa olla joku K35? Taitaa Karijoelta löytyä ppari lajin maailmanmestariakin.

  2. Soumessa on valtavat mäkihyppyperinteet ja niiden jatkuvuuden kannalta olisi välttämätöntä saada myös pohjanmaalle paremmat olosuhteet lajin harrastamiselle.Olen joskus itsekin lajia kokeillut ja jälkeenpäin seurannut melko tiiviisti ja todennut että pohjanmaalla on kova innostus lajiin.Seinäjoella lajia on harrastettu vuosikymmeniä hyvällä menestyksellä.Tosin hyppyrimäki on melkoisen kallis investointi pienen käyttöasteen vuoksi mutta ylläpitokustannukset ovat minimaaliset.Pikkumäkiä Pohjanmaalta kyllä löytyy mutta ei yhtään kunnon kesämäkiä? Nyt on aika toimia.

JÄTÄ KOMMENTTI